promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett kebeldombjainak a legígéretesebb hegymászó se tudna a csúcsára érni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett szeret villantani, és a Sztárban Sztár Leszek zsűrijének a luxusfelesége sokszor előveszi a vadmacska énjét.

A TV2 műsorvezetője ugyebár a Feleségek luxuskivitelben című show miatt vált ismertté itthon. Köllő Babett és a férje, Szabó András elég régóta együtt építgetik a kapcsolatukat, karrierjüket, és a csodás otthonukat.

A páros egy gyönyörű luxusházban él Budapest zöldövezetében, amihez ráadásul egy kétezer négyzetméteres kert is tartozik. A műsorvezető azt mondja, hogy nagyon szereti a természetet és a nyugalmat, ezért választották ezt a helyet, nem pedig a zajos belvárost. Köllő Babett alapból is „zajos” életet él, szóval ez kell neki, hogy a pörgős napok után mindig egy kis nyugalomra tudjon lelni.

Köllő Babett valóban durva tempót diktál, és rengeteg munka és projekt van a nyakában. Ugyebár sokan nem tudják, de a tévézés mellett ugyebár a színház is nagy szerelme. Közben nincs könnyű dolga a Sztárban Sztár Leszek zsűrijében sem, mivel olykor Majka és Tóth Gabi veszekedéseit is el kell viselnie, ráadásul mindig sztereóban nyomják a fülébe az okosságokat.

Kőgazdag fiatalok címmel ugyebár friss műsor indult a TV2-n. A produkcióban olyan fiatalok kerültek reflektorfénybe, akiknek az élete a luxusról, valamint a csillogásról szól. A Kőzagzdag fiatalok műsorvezetője Köllő Babett lett, aki igazából nem is nagyon tudja, hogy mennyi pénze van, de nem is lett a főszereplője a műsornak, inkább csak afféle „háttértáncosa”.

Múltkor még a Szerencsekerék VIP-ban is feltűnt. Köllő Babett végül maga mögé utasította Ördög Nórát és Lékai-Kiss Ramónát is. A mesés nyereményét gyermekek és állatok segítésére költi

A híresség gyakran szokott villantani az Instagramon. Hamarosan a 45-ik születésnapját fogja ünnepelni, de még mindig csúcsformában van. Az oldalcicis villantásai tényleg fel tudnak perzselni mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás