promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felcsúszott a ruhája: vékony tangabugyiban az Agymenők csúcsbombázója, Kaley Cuoco
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó jelent meg az Agymenők sztárjáról, Kaley Cuocoról.

Az Agymenők sorozat a világ egyik legkedveltebb szériája volt, végül 12 évadot élt meg, és manapság is megtalálható az HBO Max streamingszolgáltató műsorán. A sorozat nemcsak a bámulatos monológok után vált a rajongók kedvencévé, hanem a nagyszerű cating miatt is. Kaley Cuoco zseniális alakítása pedig az egyik kulcs.

Az Agymenők sorozatban Penny szerepében brilírozó Kaley Cuoco igazi tehetségként ragyogott, olyan humorbombákat szórt, hogy azt a rajongók többször is visszapörgetik, és úgy osztott beszólásokat, hogy azok a részek kiemelkedő darabaji lettek. Azóta más sorozatokban és filmekben is meggyőződhetünk tehetségéről, hiszen az elmúlt évek során

kétszer Golden Globe-ra, és háromszor Emmy-díjra is jelölték a tehetségéért.

Kaley Cuoco üde színfolt a sorozatban, szépsége pedig párját ritkító, így nem is csoda, hogy lazaságával ő hoz egyensúlyt a sorozatban az erőben. A filmben azért költözik Kaliforniába, hogy színészi karriert építsen magának, de mint minden kezdet, ez is rettentően nehéz. Amúgy pedig a Bűbájos boszorkák sorozatban is szerepetl korábban, így a magyar közönségnek már ebből is ismerős lehet. Imádja az asztaliteniszt, a pingpongot, illetve a teniszt is.

A gyönyörű színésznőről az a leghíresebb intim videó, amikor bizony készülődés közben szinte csak egy szál fehérneműben láthatjuk őt. Épp egy rendezvényre indultak volna, amikor a készülődés nem épp úgy ment, ahogy az egszokott. És Kaley Cuoco ezt bemutatta a rajongóinak is az Instagram-on:

A sorozatban amúgy gyakran visszatérő témák voltak Penny bugyijai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás