promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázta Angliát a hír, III. Károlyt félelmetes dologgal hozták kapcsolatba
Borítókép:  Hugo Burnand / The Royal Family / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő állítások fogalmazódtak meg a királlyal kapcsolatban.

Az elmúlt években alaposan felbolydult az élet a brit királyi család háza táján, és ez elsősorban Meghan Markle és Harry herceg külföldre távozásával még jobban fokozódott, majd III. Károly koronázása után újra egyre több feszült momentum lát napvilágot. III. Károly hosszú idő után került a trónra, de a koronázás után ő került fókuszba az újságokban. Számtalan érdekes történet került napvilágra a királlyal kapcsolatban, és ezeknek még nem tudjuk, hogy hol a vége, miközben egyre elképesztőbb sztorik is felszínre buknak az egyéb sajtótermékekben.

Most egy alaposan körüljárt, és igazán meghökkentő állításokkal teletűzdelt elmélet került elő, és erről egy műsroban beszéltek Angliában. Azt állítják a királyról, hogy bizony vezetett UFO, azaz földönkívüli járművet. És egy komplett sztori is van, hogy mindez hol és mikor történhetett. A műsor szerint még nagyapja testvérének birtokára érkezhetett meg valamikor egy földönkívüli jármű, és ez a további történet eredője.

Mark Christopher Lee kutató a Nub TV-ben állította ezt, miközben arról is beszélt, hogy Károly királynak elképesztő érdeklődése van a földönkívüliek iránt. A férfi egyenesen azt állítja, hogy bizonyítéka van erről, hogy egyszer landolt az egyik királyi birtokon egy efféle földönkívüli jármű - állítja a Yahoo-ra hivatkozva az RTL. A király maga pedig még Kanadában ült egy ilyen járműben, amikor ezeket tanulmányozta.

A műsorban a kutatónak amúgy az a célja, hogy elérje, a király fedje fel a brit titkosszolgálat titkos aktáit a földönkívüliekről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás