promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élete legkínosabb pillanatát élte át egy becsületes család a nyaralásán, több száz ember előtt alázták meg és dobták ki őket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Velőtrázóan kellemetlen pillanatokat kellett átélnie egy ártatlan családnak, hihetetlenül megalázta őket a légitársaság.

A repülés mióta világ a világ egy nagyon kényes és komoly szabályrendszeren alapuló utazási forma. Mivel elég szűk helyen, rengeteg ember van összezárva és hiába a korszerű gépek, mégis rengetegen még mindig rettegnek a repüléstől, így a stresszszint is megemelkedik a járatokon, a toleranciaküszöb pedig leesik: hajlamosak vagyunk mindenen idegeskedni és esetleg olyan dolgot is szóváteszünk, amit mondjuk egy buszon nem tennénk. Ennek eshetett áldozatul a cikkünkben szereplő szerencsétlen család is, akiket egészen egyszerűen leszállítottak egy repülőgépről, valami olyan dolog miatt, amit a BKK járatain például minden nap átélünk, mégsem szólunk érte az illetékeseknek.

Egy házaspárt és 19 hónapos kislányukat egészen egyszerűen eltávolították az American Airlines járatáról, miután a légitársaság közölte velük, hogy más utasok és a személyzet tagjai is panaszkodtak a testszagukra. - írta meg a Mirror magazin.
A pár, akiket kirúgtak a járatról, szövetségi pert indított az American Airlines ellen, azt állítva, hogy megkülönböztetés áldozatai.

A polgári perben a Yehuda Yosef Adler és Jennie Adler házaspár elmondta, hogyan rettenetesen szenvedtek az "elviselhetetlen megaláztatástól, szégyentől, valamint mentális és érzelmi gyötrelemtől", miután eltávolították őket a repülőgépről, arról nem is beszélve, hogy velük lévő pici gyermekük, aki 19 hónapos sem értette a hercehurcát, aminek ki voltak téve.

Egy híradó nyilatkozatában Adler úr azt mondta: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! "Amikor leszállítottak minket, bezárták a kaput, majd azt mondták: "Sajnálom, uram, néhányan panaszkodtak, hogy testszaga van, és nem engedjük vissza önöket"."

A felesége azt állítja, annyira összezavarodtak az egész miatt, hogy megállítottak embereket a repülőtéren, hogy kiderítsék, valóban büdösek-e.
Miután kirúgták őket a repülőgépről, a család szerint azt mondták nekik, hogy a poggyászukat visszakapják, de ez nem történt meg, és csak a náluk lévő kézipoggyászokban lévő holmikkal próbálták átvészelni az incidenst. Minden, ami a gyermekük ellátásához szükséges volt, beleértve az autósülést és a babakocsit is, a repülőn maradt.

A házaspár és lányuk éppen csak elhelyezkedtek az ülésben, amikor a gép egyik dolgozója közölte Yehuda Yosef Adlerrel: "Uram, vészhelyzet van, és ki kell szállnia a gépből" - áll a perben.

"Odakin közölték Adler úrral, hogy a pilóta a családot testszag miatt leszállítja a gépről" - írta a perben a család houstoni ügyvédje, Nwadi Nwogu.

"Adler úr megkérdezte a dolgozót, hogy a testszag tőle, a feleségétől vagy a gyermekétől származik-e. Az ügynök nem válaszolt a kérdésre, hanem továbbra is azt állította, hogy Adleréknek a pilóta utasítására a fent említett ok miatt kell elhagyniuk a gépet, mert rendkívül bántó testszaguk van" - áll a keresetben.
Adlerék elmondták a légitársaság személyzetének, hogy aznap korán fürödtek, a reggeli járatuk előtt.

Nemem világos, hogy mi történt a kereset benyújtása után, erről egyelőre nincsenek információk.

Az American Airlines közleményében azt írta: "Adler urat és feleségét eltávolították a járatról, amikor több utas panaszkodott testszagukra. Egy szállodában foglaltunk szállást éjszakára, és étkezési utalványokat kaptak, majd átfoglaltuk őket egy csütörtöki járatra".

A fenti történet nem példa nélküli, ha több utas háborog egy bizonyos ember miatt, akkor annak leszállítás lesz a vége. Ha jól végiggondolod, akkor mi a legidegesítőbb dolog, amit egy utas a repülőn tehet?

 A kartámaszok elfoglalása 

 Udvariatlanul viselkedik a légiutas-kísérőkkel 

 Kimegy a mosdóba, miközben nem a folyosó felőli ülésen ül - többször is. 

 Megpróbálja kicserélni vagy ellopni az ülőhelyét. 

 Az elöl ülő utas túlságosan hátradönti az ülést. 

 Az ülés hátulját rugdossa vagy lökdösi. 

 Sietős felkelés és tolakodás a gép leszállásakor 

 Hangos köhögés az egész repülés alatt 

 Nem megfelelő tartalmak nézése/lejátszása 

 Vagy van valami, ami kimaradt a listából?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás