promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, Vilmos herceg nyilvánosan üzent
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy nincs már visszaút.

A brit királyi család életében szinte minden hónapra jut valami óriási esemény, ami hatalmas médianyilvánosságra tarthat számot, és bizony ezeken kívül is elképesztő a merítés, hiszen Meghan Markle és Harry herceg például most Thomas Markle-től, Meghan apjától kapott kritikát a nyilvánosság előtt, miközben II. Erzsébet halálának évfordulója is elképesztő médiafigyelmet kapott.

Sőt, az elmúlt isőszakban a sajtó nagyon ráfüggött arra, hogy figyelje a jeleket Harryn és Meghanon, hogy mennyire dinamikus és harmonikus a kapcsolatuk, hiszen egyes lapokban a már a közelgő szakításukról is megjelentek pletykák.

Többek között III. Károly viselkedését is elemezték a szakértők, hogy mennyire tudta feldolgozni édesanyja elvesztését egy év alatt. A testbeszéd-szakértők végül megállapították, hogy az elmúlt egy évben Károly király sokat változott, és magabiztosabb lett a nyilvánosság előtt is.

Ám szeptember közepén egy másik nagyon fontos nap is van a királyi család életében, hiszen ekkor ünnepli a születésnapját Harry herceg, és ilyenkor persze mindenki a királyi család és a családtagok hivatalos közösségi oldalait nézte, hogy érkezik-e köszöntés Harrynek. Nos, Vilmos herceg nyilvánosan nem kívánt neki boldog születésnapot, a szakértő szerint pedig ez intő jel, hogy nincs tovább, nincs visszaút a testvéri viszályból. Úgy üzent erőteljesen tehát Vilmos herceg, hogy igazából nem is üzent.

Érdekesség, hogy ez a téma mennyire fontos Angliában és a brit királyi családban, hogy Vilmostól egy rajongó kérdezte meg a Sandrigham Estate-nél, hogy elfelejtette öccse születésnapját, de ő akkor úgy válaszolt, hogy nem, és biztosította a tömegeket, hogy tudja, hogy mikor van Harry születésnapja. Enne ellenére nem érkezett hivatalos köszöntés, ez idén elmaradt.

Köztudott, hogy Vilmos neheztel öccsére, amiért a brit királyi család titkait a nyilvánosság elé vitte.

De milyen titkokat osztott meg Harry a királyi családról az év elején megjelent memoárjában?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás