promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beigazolódott a brit királyi család félelme: Harry herceg terve bevált, mégis durván megalázták
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megjelent Harry herceg botránykönyve, amit szinte pillanatok alatt elkapkodtak a polcokról.

A brit királyi család már több hónappal Harry herceg könyvének megjelenése előtt is rettegett attól, hogy Meghan Markle férje miket fog megosztani benne a családtagokról, és a titkaikról. Január 10-én több helyen is felkerült a boltok polcaira a Tartalék című könyv (Magyarországon elvileg március 17-én fog megjelenni), ami beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis állítólag minden idők leggyorsabban fogyó tényirodalmi alkotása lett – vagyis bevált Harry herceg terve.

Harry herceg rendkívül őszintén nyilatkozik benne még a legnehezebb témákról is, és sok szempontból tiszta vizet is öntött a pohárba azzal, hogy teljesen új megvilágításba helyezett olyan eseményeket, amikről eddig rengeteg botránycikk született. Meghan Markle férjének rengeteg célja volt ezzel a könyvvel, de leginkább azért írta meg, hogy végre az egész világ megtudja az igazságot olyan dolgokról, amik őt, illetve a családját érintik.

Persze nem mindenki volt teljesen oda Harry herceg könyvéért, hiszen sokan úgy gondolták, hogy ezzel szembeköpi a brit királyi családot, és az egész Egyesült Királyságot – sőt, volt egy olyan angol könyvesbolt is, ahol a kirakatba úgy rakták ki a Tartalékot, hogy mellette ott volt a Hogyan öld meg a családodat című könyv is, ami elég megalázó, akárhogy is nézzük.

A könyvesbolt persze utána rögtön azzal jött, hogy csak vicc volt az egész, de nem mindenki értékelte a tréfát. Ettől függetlenül Harry herceg könyve gigantikus siker, és a tervek szerint hamarosan a magyar közönség is elolvashatja a máris nagy port kavaró történeteit, amik valószínűleg több ízben is kellemetlen helyzetbe tudják hozni a brit királyi család tagjait.

Itt lehet megnézni a könyvesbolt „poénját”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás