promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Coulthard párja letolta a nadrágját, hogy az egész világnak megvillantsa az izgató bugyiját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Forma-1 egykori versenyzője Sigrid Silversand miatt a feleségét is elhagyta.

A legendás skót Forma-1-es pilóta, David Coulthard nevét szinte mindenki ismeri. Ugyebár már régen visszavonult, és jelenleg szakértőként dolgozik.

Anno sokat csámcsogott azon a bulvársajtó, hogy David Coulthard szétment a feleségével. Akkor fogtak szagot, amikor meglátták, hogy a Forma-1 egykori pilótája nem viseli a jegygyűrűjét. Ekkor már felröppentek a pletykák, hogy Coulthard a nála 23 évvel fiatalabb Sigrid Silversand nevű modellel jött össze. A kapcsolatuk igazából barátságként indult, de jóval több lett belőle.

David Coulthard és Sigrid Silversand először 2022 januárjában kerültek a figyelem középpontjába, amikor London utcáin sétálva lefotózták őket kézen fogva. Azokon a képeken már jól látszott, hogy a skót híresség a „fiókba tette” a jegygyűrűjét.

Karen Minier és a legendás egykori Forma-1-es legenda kilenc évig voltak házasok. A válás hivatalos okát nem közölték, de egy forrás szerint már több mint egy éve külön éltek.

Karen Minier belga tévés műsorvezető, aki már a médiában dolgozott, amikor megismerkedett Coultharddal 2005-ben. A párnak 2008-ban megszületett a közös gyereke, Dayton, majd ezután a szerelmes pár 2013-ban összeházasodott Monacóban.  Coulthard azonban nem volt túl lelkes a házasságuk kapcsán, és egy interjúban elmondta, hogy csak a gyerek miatt döntöttek így. A válás után Karen Minier visszaköltözött Belgiumba.

Sigrid Silversand viszont friss szerelemet hozott Coulthard életébe. A modell Stockholmban nőtt fel, és már gyerekkora óta szeretett volna modellkedni. Tizenhat évesen jelentkezett egy modellügynökséghez, és hamarosan elkezdett dolgozni különböző márkáknak és magazinoknak. Többek között szerepelt a Vogue, az Elle, a Harper’s Bazaar és a Cosmopolitan címlapján is. Sigrid

Silversand nem csak gyönyörű, de az eszét is használja: anno diplomát szerzett üzleti menedzsmentből és marketingből a stockholmi egyetemen.

A modell bevállalós képeit látva a Forma-1 volt versenyzője igazán szerencsés. A svéd modell nem fél megmutatni magát bugyiban, de van olyan képe is, amin ledobja a melltartóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás