promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus élőben vetkőzött le, a bugyija csak a jéghegy csúcsa
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően bevállalós fotókat posztolt Miley Cyrus.

Miley Cyrus mindig nagy feltűnést kelt a közösségi média bizonyos tereiben, elsősorban pedig az Instagramon és a YouTubeon, utóbbi elsősorban az új számaival, az Instagramon pedig a bevállalós fotóival, amelyek tényleg elképesztően bevállalósak a legtöbbször.

Miley Cyrus amerikai énekesnő és színésznő, aki először a Disney Channelen a világ egyik leghíresebb sorozatában szerzett hírnevet, és már ebben a szériában is bemutatta, hogy nagyon jó hangja van. Azóta az éneklés terén is komoly sikereket ért el, olyan világhírű dalokkal, mint a Wrecking Ball vagy éppen Party in the U.S.A.. De ezek még csak a kezdeti sikerek voltak. Karrierje során többször is nagyon merészen változtatott stíluson és imázsán, ezek a lépsek persze váratlanul érték az embereket, így pedig sokszor megosztotta a közvéleményt a húzásaival és esztelen bevállalásaival.

Ám lehet, hogy épp ennek az ellentmondást nem tűrő folyamatos megújulásnak is köszönhető, hogy Miley az egyik legismertebb és legbefolyásosabb művész a mai zeneiparban.

Miley Cyrus a kezdeti képből a 2010-es években radikális irányváltásba kezdett, és sokkal provokatívabb és kihívóbb imázst teremtett maga köré. Ezzel a változással sokkolta a rajongóit és a média is gyakran foglalkozott a döntéseivel és fellépéseivel. Miley nyíltan kísérletezett stílusával, gyakran harsány és merész öltözékekben lépett színpadra, és dalai is sokkal nyersebb, őszintébb tartalmakat hordoztak. Azóta sok víz lefolyt a Dunán is, de Miley mindig képes meglepni a közönségét, pár napja például igazán bevállalós fotókkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás