promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos videó került elő Tóth Gabiról, a közönség előtt vette elő a nagy kemény dorongot és hozta zavarba Majkát aki hirtelen köpni nyelni sem tudott
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabiból előtört a vágy egy kis rosszalkodásra, Majkát választotta célpontjául.

Emben legyen a talpán, aki kiigazodik Tóth Gabi és Majka kapcsolatán, az ő párosuk az egyik legmegosztóbb a magyar televíziózás történetében. Vannak akik halálosan jól szórakoznak kedves cívódásaikon és szórakoztató fricskáikon, míg mások épp ellenkezőleg: az ő ripacskodásukat nevezik meg fő okként, amiért nem nézik a tehetségkutató műsort.

Természetesen mindenkinek lehetősége van egyénileg eldönteni, hogy szimpatikus-e neki valaki, vagy a toll is feláll tőle a hátán, azonban az egyébként érdekes és izgalmas műsorhoz szerintem remek fűszert az ő párosuk.

Kellenek is a stúdióban, mert míg Köllő Babett a hűvös, visszafogott eleganciát hozza, addig Pápai Joci is inkább a kedves, kenyérre kenhető, szelíd mackó karaktert hozza, így adja magát hogy a zsűri maradék tagja tűzrőlpattant és hangos legyen.

Kapcsolatukról többször nyilatkoztak már és ők is hektikusnak írják azt le: házastársakat megszégyenítő módon tudják egymást felidegesíteni és olyankor elönti a láva az agyukat, máskor pedig legjobb cimborák, közös Tiktok videót készítenek, zenén dolgoznak, vagy egyszerűen csak megosztják egymással a gondolataikat, érzéseiket.

A legtöbbször szakmai konfliktus szokott közöttük lenni: egyikük tehetségesnek lát valaki akit a másik egyáltalán nem, vagy pedig az paprikázza fel Majorost és Tóth Gabit, ha nem tudnak megegyezni azon, hogy egy mindkettőjük által vágyott jelöltet végül melyikük mentorálja.

Ilyenkor a levegő is megfagy a stúdióban, Gabi sokszor sírásig hajszolja magát és volt, hogy még a felvételről is kivonult. Azonban ezek mellett vidám pillanatok is akadnak: a mostani adás is tartogatott egy ilyet. Tóth Gabi ugyanis az egyik fellépő által hozott kellékkel látta el Majka baját.

Nemes egyszerűséggel, mindenki nagy megdöbbenésére egy wcpumpát ragasztott a rapper arcára és még csak meg sem magyarázta, hogy miért, vagy ezzel mi volt a terve. Pápai Joci pedig azonnal a segítségére sietett, úgy látszik neki is van elfojtott konfliktusa Majkával, vagy egyszerűen csak rosszalkodott volna egy kicsit.

Gabira egyébként rá is fér a nevetés, mivel a Krausz Gáborral való válásától elképesztően hangos a sajtó és valószínűleg jól esik neki néha erről elfelejtkezni és kikapcsolódni.

A videót itt tudjátok megnézni:

Borítókép:  Youtube - Magneoton
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Helyi Hírek
Időjárás