promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő orbitális sokkban tört ki, miután a házában egy lyukat talált a falban, amiben mozgást hallott
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi dolog történt vele, majd érzelmi hullámvasút következett.

Az elmúlt években elképesztő népszerűségre tettek szert az internetes közösségi oldalakon azok a videók, amelyekben a userek nem mindennapi dolgokat találnak olyan házakban, ahol egy ideje már laknak, éppen felújítás következne, mivel az ingatlan ramaty állapotban van, vagy éppen nemrég vásároltak ez, és ezért következne egy kisebb felújítás. Majd nem sokkal rá különös dolgok kezdenek el történni, titkos szobákat, átjárókat találna, esetleg valamiféle fény szűrődik ki a szekrény mögül, ahol van egy titkos szoba. A TikTok-on igazán hódít ez a topik, és a userek imádják ezeket a tematikákat szerte a neten, hiszen egy kis mindennapos borzongást hoz az éltünkbe.

A tavalyi év során az egyik legpörgetettebb efféle tartalom az volt, amikor egy nő a lakásában a fürdőszobában azt vette észre, hogy hideg árad a tükör mögül, majd óriási meglepetésére még egy lakást találtak ott, a nem mindennapi felvételek nagyon virálisak lettek az interneten.

Nemrégiben egy olyan történet rázta meg az internetet, amelyben egy nő mesélte el, hogy egy nő az új lakásba költözve dermesztő látványban részesült, miután észrevette, hogy a kutyája valamit bámul a falon. A falon egy lyuk volt, és a házikedvenc ezt bámulta sokáig, végül felfedezett a nő egy lyukat, azt hitte, hogy egy pók lehet benne. Ám hatalmas meglepetés érte, amikor a falban észrevette a mozgo élőlényeket.

A falban végül kígyókat talált, és alaposan meghűlt az ereiben a vér. Mivel ott 10 kígyó tekergőzött, miközben a nő otthon volt. A szakértő azt mondta, hogy a kígyók a méretküet elnézve valószínűleg már két éve is a falban lehettek.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás