promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé megmutatta, milyen csúcsmodern autóval járkál - irigykedik mindenki, aki megnézi ezt a fotót
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé új autójától mindenkinek leesik az álla.

Fördős Zé mindig is szerette a vagány autókat, ugyanakkor fontos számára, hogy kímélje a könyezetet. Korábban egy 300 lóerős Cupra Atecáját vezetett, de most egy Seat Leon Fr plug-in hybridre cserélte le.

„Nagyon élvezem, hogy napi szinten tudok vele ingázni, fogyasztás nélkül. Két hétig nem kapcsol be a benzinmotor, de azért általában mindennap töltöm. Annyira rákattantam, hogy már csak ilyen autót tudnék magamnak elképzelni”

- mondta Zé a Blikk-nek, aki egy igényre szabott, ébenfekete, nagy kerekekkel felszerelt kombival járhat ezentúl kirándulni.

„Van 220-as csatlakozó a csomagtartóban, nem kell a szivargyújtóval szórakozni, a hajszárító vagy akár az indukciós főzőlap is működik az autóról. Hatalmas üvegtetőm van, majdnem kabrió érzésem van benne. Van sáv- és követési távolság tartó rendszer is. Először úgy gondoltam, hogy ez úri huncutság, de amikor több ezer kilométert kellett levezetnem szinte egyhuzamban, akkor rájöttem, hogy mekkora segítség. Nyilván ilyenkor is figyelni kell az utat, de például magától lassítja a tempomatot, ha kijönnek elém az autópályán”

Persze Zé nem tarthatja meg örökre az autót, egyszer meg kell válnia a márka nagyköveteként kapott járgánytól, de elmondása szerint már szemezgetett egy teljesen elektromos autóval, amit szintén kipróbálna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás