promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry formás kebleit több partnere orrába dörgölte, épp csak ki nem szúrta ki vele a szemüket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fekete szépség mindig is büszke volt telt idomaira, még ma is fantasztikusan néz ki.

 

Halle Berry még ma is az egyik legismertebb és legelismertebb színésznő, annak dacára, hogy  20 évvel ezelőtti Oscar-győzelme után nem úgy alakult a pályája, ahogy várható lett volna, elmaradoztak a nagy szerepek, és helyette olyan szörnyűségekkel kellett vígasztalódnia, mint a Macskanő, amiért elnyerte az Arany Málna díjat is (amit aztán roppant szimpatikus módon személyesen ment el átvenni, és emlékezetes beszédet is mondott).

Halle Berry volt a világ első afrikai származású színésznője, aki a legjobb női kategóriában hazavihette az Oscar-szobrot, ám nem csak a bőrszíne és a tehetsége, hanem elképesztő szépsége is kiemelte a hollywoodi sztárok közül. Még ma is gyönyörű, pedig már közelebb áll a 60-hoz. Gyönyörű karamellabarna árnyalatú bőrszíne persze sokat hozzátesz ehhez a kortalansághoz. A színésznő bőre az évek során is megőrizte ifjúságát.

Halle Berry sosem volt szégyenlős, ezt ezeken a régi fotókon is megfigyelhetjük, ahol az X-Men első részének premierjén pózol Patrick Stewart, Ian McKellen, illetve a most már friss agglegény Hugh Jackman oldalán. A színésznő egyszerűen fogta magát, és egy szál bikinifelsőben vett részt az eseményen. A képeken láthatóan mindenki jól érezte magát, ami nem is csoda, hiszen az X-Men óriási siker volt, és több szereplőnek is alaposan beindította a karrierjét.

 

Voltaképpen lehetetlen nem a dekoltázsát figyelni, valósággal kiszúrja az ember szemét. Halle Berry tökéletesen formált dekoltázsa mindig lenyűgözően fest, ez épp úgy igaz a vörös szőnyeges felvonulásokra, mint a filmjeire. A színésznő kerek mellei a természetes szépség szimbólumai, amik segítenek neki kihangsúlyozni karizmáját és nőiességét. Nincs ez másképp ma sem, a színésznő ma is örömmel mutatja meg magát a rajongóinak:

Halle Berry-nek a szép mosolya is azonnal magával ragad mindenkit. Ragyogó fehér fogai és vonzó mosolya a képernyőn keresztül is megmelengetik a néző szívét. A szemeiben rejlő csillogás és az arcának könnyed eleganciája is mind a szépségét fokozzák. Halle Berry az idő múlásával sem veszít szépségéből. Ő az örök fiatalság példaképe, aki képes megmutatni, hogy az önbizalom és az önmegvalósítás a valódi szépség kulcsa. Halle Berry szépsége valóban kiemelkedő, és mindenkit arra inspirál, hogy merjük magunkat elfogadni és szeretni, pont olyannak, amilyenek vagyunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás