promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy szál bugyiban sétált bele a kamerába, miközben a harisnyáját húzta, Kovács Gyopár mindent felvett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő dolog történt az egykori Rising Star felfedezettjével, Kovács Gyopár azóta gyönyörű színésznővé érett, bár legtöbbször csak Marics Peti barátnőjeként hivatkoznak rá a bulvárlapok.

Tavasszal nagy hírt keltett Marics Peti és Tóth Andi viharos szakítása. Bár kapcsolatuk váratlanul zárult le, nem feltétlenül lepte meg a rajongókat, hiszen szerelmi életük a nyilvánosság előtt sem volt mindig olyan kiegyensúlyozott. A két fiatal egyszerűen eltávolodott egymástól, és úgy érezték, hogy jobb úton járnak külön-külön, ez gyakran előfordul.

A Valmart frontembere - akivel hamarosan a Dancing with the Stars negyedik évadában találkozhatnak majd rendszeresen a TV-nézők - azonban nem hagyta, hogy a szakítás lesújtsa. Elhatározta, hogy a változások időszakát egy új kezdetnek tekinti, és hamarosan fel is bukkant Kovács Gyopár életében, aki korábban az énekes videoklipjében tűnt fel. A gyanakvó rajongók persze rögtön arra gyanakodtak, hogy a fiatalok még Andiék szakítása előtt egymásba szerettek, tehát hogy egy megcsalásról volt szó, ezt azóta sem bizonyította senki hitelt érdemlően. Gyopár azonban, aki mindig is egy kedves és vidám személyiség volt, hamar megnyerte Peti szívét.

Kovács Gyopárt korábban a Rising Star című televíziós tehetségkutatóban ismerhette meg az ország, mára elismert színésznő lett, tavaly óta a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházának is a tagja. A "ó pap viszont holtig tanul, tartja a népszerű közmondás, úgyhogy Gyopár hiába tanulta már ki a szakmát a Pesti Magyar Színiakadémián, és hiába dolgozik benne évek óta, mégis jelentkezett a Színművészeti egyetemre, ahol ugyancsak tavaly kezdte meg tanulmányait.

Gyopár tehát mostanában rendkívül elfoglalt, közben kishúga is elindult a sztárra válás útján. Idén az RTL klub leváltotta a 11 évadot megélt X-Faktort, és a The Voice című új formátummal jelentkezett, ahol Gyopár húga, Kovács Harmat elbűvölő énekhangjával rögtön a legeseélyesebb indulók közé került, a zsűritagok nem győztek versenyezni a lányért, aki végül Manuelt választotta mentorának.

Na de mi is ez a vicces fenékvillantásos történet?

Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád! Kovács Gyopár épp egy előadásra készült, és a telefonkamerába mondta fel az előbbi sort, amikor (feltehetően) egy színésznőtársa alaposan megviccelte. A lányok jót nevettek az rajta, és nem voltak szégyenlősek közszemlére tenni sem. Amiért imádjuk is őket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás