promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő felvétel került elő Köllő Babettről: örömlányként csavarta el a legnagyobb magyar színészek fejét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az eleganciájáról híres Köllő Babett korábban tökéletes éjjeli pillangó volt.

Köllő Babett sokaknak ma már ismert televíziós személyiség és valahogy annyira beilleszkedett a mindennapi műsorokba - most éppen a Sztárban sztár leszek! 4. évadának mestereként láthatjuk őt -, hogy még azt is hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mivel is foglalkozott Babett a zsűrizés előtt.

Első szerepe, amivel a média látóterébe is berobbant, az a Feleségek luxuskivitelben című reality volt, ami akkoriban igencsak felborzolta az emberek idegeit. Ez a hamarosan futó Kőgazdag fiatalokhoz képest igazából egy hó végi spórolással ért fel, mindenesetre akkor újdonságnak számított és rengeteg embert szegezett a képernyők elé.

Ennek a realitynek az egyik oszlopos tagja volt Köllő Babett, aki még ebben a statulyában is meg tudta mutatni személyiségét és nagyjából ő volt az, akit a nézők a legjobban kedveltek, akihez a legjobban tudtak kapcsolódni és akinek valóban voltak teljesen átlag, emberi megnyilvánulásai.

Azonban ha még ennél is visszább tekerünk az időben, akkor egészen érdekes dolgokra bukkanhatnak a szemfülesek. Babett ugyanis többször tűnt fel a kamera előtt és az alakításai bár rövide voltak, aki egyszer látta, az sosem felejti el.

Köllő Babettre nem más szerepet osztottak, minthogy kikapós prostituáltként csábítgasson és kötekedjen, legyen minél pimaszabb és polgárpukkasztóbb, ez pedig sikerült a tehetséges színésznőnek.

Több filmrendező is alkalmasnak találta erre a szerepre, ugyanis nem egy, de nem is két filmben osztották rá a ledér kéjhölgy szerepét.

Megmutatta magát és tehetségét a Valami amerikában, ahol egy filmszerepre jelentkezett, referenciaként pedig Szabó Győzőnek mutatta be korábbi felnőttfilmes tapasztalatait.

Az Egy bolond százat csinál című, szintén nagyon sikeres magyar vígjátékban is pénzért szeretne valakit elcsábítani.

A Kontroll című filmben pedig, rá a való életben teljesen nem jellemző módon ellenőröket inzultál és velük kötekszik, miközben az őt futtató stricik meg is akarják verni szegény BKV dolgozókat.

Annyira szokatlan a külseje ezekben, hogy elsőre fel sem ismered, hogy itt most valóban Köllő Babettet nézed, ha nem hiszed, akkor csekkold le saját magad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás