promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nap hőse: Köllő Babett vörös bikinifelsője, ami a hatalmas melleit tartja kordában – kép
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte csodának számít, hogy Köllő Babett mellei nem feszítették szét a fürdőruháját.

Sokan a Feleségek luxuskivitelben című mókás reality műsorban ismerték meg Köllő Babettet, aki az utóbbi években rendesen feltört és igazi sztár lett. A híresség több helyen is bizonyította már tehetségét, hiszen egyebek között ő volt a TV2-n futó Sztárban Sztár egyik zsűritagja is, és természetesen ott is rengeteg felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a nézőket – arról nem is beszélve, hogy mennyire dögös volt egyes ruhakölteményekben.

Köllő Babett éppen nyaral, és a rajongói legnagyobb örömére kirakott magáról egy szexi képet, amin vörös bikinifelsőben láthatjuk őt – de sokaknak feltűnt, hogy a ruhadarab ádáz harcot vív a túlélésért, mivel a színésznő mellei olyan nagyok, hogy alig bír velük, így egészen hihetetlen, hogy nem szakadt szét a könyörtelen kebeltámadástól.

„Mondd kis kócos … A nyaralásokban a legjobb, hogy nincs smink, nincs belőtt séró. Csak eszi, iszi, olvasás, beszélgetés, alvás”

– írta Köllő Babett a mondhatni pikáns fotóhoz.

Az biztos, hogy elég figyelemfelkeltő lett a híresség posztja, hiszen rengetegen kommentelték neki, hogy milyen gyönyörű, ezzel a kijelentéssel pedig nehezen lehetne vitába szállni.

Itt lehet megnézni Köllő Babett képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás