promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dühös tömegek háborognak Magyarország egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő cégének posztjai alatt, elvárások tömkelegeit zúdítják a tulajdonosokra
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világon semmi sem állandó, csak a változás - hangzik el sokszor a népszerű mondás.

Úgy látszik azonban, hogy ezt néhány enyhén szólva is fanatikus vásárló nem szeretné, vagy nem tudja megérteni. A Biotech USA és Scitec Nutrition táplálékkiegészítők mellé (még jóval a Kasza Tibor féle Challange előtt) új versenytárs érkezett, aki gyakorlatilag a nulláról indulva forgatta fel az egész szférát és piacra dobta a Lifetiltet.

Sokak által nyersnek és pökhendinek nevezett stílusával azonban totálisan beletalált rengeteg nő szívébe, akik valamiféle kultuszt emeltek köré és hihetetlen sikereket ért el nagyon rövid idő alatt az egykor telekommunikációs cégnél ügyfélszolgálatos Balogh Tamás.

Ahogyan az az ekkora rajongás esetében lenni szokott, nagyrészt a személye adta el a termékeket, amellett, hogy nem vitatom, hogyha hisz benne az ember, akkor a kínált portéka is remekül működik.

Adott mellé edzéstervet, étrendet, közösségi rendezvényeket tartott és gyakorlatilag sikerült maga köré gyűjtenie egy olyan elszánt csoportot, akiknek az edzés, az egészséges étkezés és a minőségi táplálékkiegészítők voltak fontosak. Elvileg.

Gyakorlatilag ebben az évben kiderült, hogy a Lifetilt tulajdonost váltott és érdekes módon az úgynevezett magukat "kemény magnak" hívó emberek hirtelen vérszívó bosszúszomjas perszónába mentek át, követelve, hogy azonnal mondják meg hova lett Balogh Tamás.

Az új vezetés fejét akarták, naponta több száz alpári kommentet hagyva a videók alatt, ahol hisztérikusan követelték lelkük (és testük) megmentőjét, ezzel egészen kellemetlen módon megalázva magukat.

Visszatérő volt az "Én nem vásárolok úgy, hogy nem tudom kinek megy a pénzem" és a "be sem mutatkozott" felütésű komment, amelyet különösen mókásnak tartok, mert a boltban szerintem nem ismered a tojást szállító gazdaság vezetőjét, a trappista sajt gyártóját, de valószínűleg a 80 százalék hússal készült pulykarudacska forgalmazójáról sincs kép a tárcádban.

A gond nem feltétlen a rajongással van, hiszen ha valaki teszem azt oda meg vissza van Justin Bieberért és a színpadra feljön Snoop Dog, akkor jogosan lehet csalódott, hiszen nem erre az előadóra váltotta a jegyét.

A gond azzal van, hogy ez a rengeteg száz és ezer nő, akiknek elvileg az egészséges életmód, az edzés és a kiváló hatóanyagú termékek voltak a fontosak, most pedig, mikor ezeket újra meg tudnák vásárolni változatlanul, hirtelen az egész céget bojkottálták, hiszen eltűnt annak éléről álmaik vezetője és így már nem is annyira fontos az egész ügy. A felháborodásukkal azonban nem az új cégvezetést, hanem csak saját magukat minősítik és járatják le.

Nevezzük nevén a dolgokat: ezek a nők rajongani jártak oda, reménykedni abba, hogy egy pillanatra rájuk irányul Tamás figyelme, fénye és igazi hűséges csatlósként itták minden szavát. Ez, sajnos nem életmódváltás. Ezt egészen máshogy hívják, de azt hiszem nem lenne illendő leírnom.

Itt van egyébként az új cég intro videója, amit természetesen a szokásos intelligens hozzászólásokkal széttrollkodtak az elégedetlen vevők és sokan teátrálisan búcsúztak az oldalról, hiszen tudjuk, vásárlást csak úgy lehet abbahagyni, ha jelezzük, többé ne számítsanak ránk.

!!!Így ne menjen ki, a dátumot szedd le!!! Hamarosan indulunk! A visszaszámlálás elkezdődött! 2023.09.12. 19:00 https://lifetilt.hu/

Posted by Lifetilt on Monday, September 11, 2023

Itt pedig még egy Tamás irányításával készült promo videó látható. Bár valóban van eltérés a kétféle marketinges felfogás között, még mindig úgy gondolom, hogyha valakinek bevált egy márka, akkor azt nem befolyásolja azt, hogy annak éppen ki az üzletvezetője, vagy tulajdonosa.

A jövőt választottuk

December 9-én a LifeTILT elindul a jövő útján. Azon az úton, amely út végén a műanyagmentesség, és a 100% környezettudatos gondolkodás áll A világ felelősen gondolkodó része tisztában van azzal, hogy milyen klímafolyamatok indultak el a Földön, ezért döntöttem úgy, hogy megteszem ami tőlem telik. 2020 év végéig minden termékem műanyag csomagolását lecserélem környezettudatos papír csomagolásra, ezzel éves szinten 100 tonnánál is több műanyaggal nem szennyezem tovább a földet. A folyamatot a LifeTILT fehérjékkel és a Collagen csomagolásával kezdem, majd ezt követi minden további termékem is 2020 decemberéig. 2019 December 9 fontos nap lesz. Remémnyeim szerint nem csak a LifeTILT, hanem mindannyiunk életében, ugyanis hiszem azt, és bízok benne, hogy ezzel a lépésemmel utat mutatok, és a példámat minél több cég és vállalatvezető követni fogja. De ez részemről nem csak hit és bizalom, ugyanis nincsen más választásuk. Követniük kell. Nekünk az embereknek ha még akarunk valamit ezen a földön 50 év múlva, egyszerűen nincsen más választásunk, lépnünk kell. A LifeTILT új, ECO csomagolású termékei december 9-én 20 órától érhetőek el. Azonban lenne itt még valami. December 9-én osztom szét azt az 5 millió forintot köztetek, amit ígértem még októberben a születésnapomon. Az 5 millió forintot 50 olyan rendelő között fogom szétosztani, akik Decmber 9-én este 20 óra és éjfél között ECO csomagolású fehérjét vagy Collagent rendelnek. Válasszátok a jövőt. Én a jövőt választottam.

Posted by Lifetilt on Wednesday, December 4, 2019
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás