promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját magát buktatta le Győzike egy dúskeblű szépséggel, Bea asszony megint ki fog készülni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző saját maga töltötte fel a felvételt a TikTok-ra.

Magyarországon afféle tévés történelemnek számított a Győzike Show. Lehetett szeretni, lehetett gyűlölni, de így vagy úgy rengetegen kíváncsiak voltak rá. Az akkor még RTL Klub néven futó csatorna örülhetett, mivel a nézettség az egekben volt.

A trash-realityt anno kétmillióan is leültek megnézni, végül pedig a Gáspár család tíz évad után került le a műsorról 2010-ben. A széria nagyja a Gáspár család salgótarjáni villájában játszódott, amitől később nagy nehezen tudtak csak megszabadulni.

Gáspár Győző nevét persze akkor is ismerték már sokan, mivel a Romantic 2000-ben alakult meg, de aztán a Győzike show miatt lett belőle igazi celeb, aki szinte mindenbe belekóstolt.

Győzike ráadásul megcsalta anno Gáspár Beát, és a lebukást sem tudta elkerülni. A férje hűtlensége nagyon megviselte Győző feleségét, ráadásul a családból senki sem állt mellé. Bea asszony nem volt az a típus, aki csendben tűri a hűtlenséget, ahogy az bevett szokás más roma családoknál, szóval nála a válás is szóba került.

Külön érdekesség, hogy a lányok előtt sem tartották titokban anno, hogy miért került a szakadék szélére a kapcsolatuk. Gáspár Bea végül megbocsájtott Győzikének, de a mostani TikTok videónak valószínűleg nem fog örülni, amit ráadásul a férje töltött fel.

Ezen az látható, hogy Győzike őrülten jól érzi magát egy dúskeblű szépség társaságában. A kommentelők is azt írták, hogy ebből a videóból még lehet óriási galiba lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás