promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő kijelentést tett Győzike, az interjúztató köpni nyelni nem tudott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző is leült abba a bizonyos székbe Gulyás Marcival szembe, ugyanis a Partizán című műsor vendége volt. Győző, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Győzike, minden túlzás nélkül Magyarország egyik legmegosztóbb médiaszemélyisége. Híres műsorát, mellyel egy csapásra az egész ország megismerte, senki nem nézte de mindenki képben volt vele. Egy egész országnak adott napról napra témát és mindenki szemlesütve allotta be, hogy éppen csak belepillantott abba a "szörnyű műsorba". Ez volt a Győzike show. Ebben Győző és családja, Bea asszony, Evelin és Virág, valamint Buksi kutya mindennapjait ismerhettük meg, akik komikusabbnál komukisabb kalandokba és hihetetlenebbnél hihetetlenebb szituációkba kerültek.

Azóta gyakran nyilatkoznak úgy, hogy életüknek azt a szakaszát megbánták és ha most kellene újrakezdeniük, már nem vállalnák el a show forgatását, mert nagyon megsínylette a családi életük. Az ismertség azonban, amit ezzel nyertek, mindenki életét előbbre mozdította. Megnyílt előttük egy csomó kapu és a család szinte minden tagja kipróbálhatta magát több tévéműsorban is.

Most azonban Győzike a gyerekkori álmairól mesélt a kérdező Gulyás Marcinak. Azt mondta, hogy sosem akart a kereskedelemben dolgozni, nem akart bolti eladó lenni és hentes sem. Mikor szülei pedig kétségbeesetten kérdezték, hogy akkor mégis mi az álma, mit szeretne csinálni?

Válaszával mindenkit meglepett: azt felelte, hogy ő akar lenni a magyar Michael Jackson. Nem kis álom, az biztos, a pop koronázatlan királyáról minden botránya ellenére azóta is szuperlatívuszokban beszélnek, zenei tehetsége és a muzikális örökség amit a világra hagyott elvitathatatlan.

Az, hogy rá szeretett volna hasonlítani önmagában nem meglepő, valószínűleg minden énekes örülne, ha egyszer Jackohoz hasonlítanák.

Akkor mégis min lepődtünk meg, és mi az, amitől még az amúgy nagydumás Gulyás Marci is padlót fogott? Nézzétek meg a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás