promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney exének átlátszó fehérneműje már arcpirítóan kívánatos
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csodálkozunk rajta, hogy Elisabetta Canalis anno alaposan el tudta csavarni Geroge Clooney fejét.

Elisabetta Canalis vérbeli olasz lány, aki Szardínia szigetén született, de később Milánóba költözött, hogy idegen nyelveket tanuljon. Nem diplomázott le, hanem inkább elkezdte beindítani a karrierjét. Például 21 évesen már táncosnőként kezdett dolgozni Silvio Berlusconi Canale 5 nevű tévécsatornájánál.

Elisabetta Canalis első tévés szerepe a Striscia la Notizia című műsorban volt, ahol 1999 és 2002 között táncolt. Ezután kisebb szerepeket kapott filmekben, de azért ezek sem voltak világrengetőek.

Az olasz híresség szép lassan elkezdett felkúszni a ranglétrán, ahogyan azt kell. 2005-ben Michelle Hunziker helyettesítőjeként szerepelt a Love Bugs című szitkom második évadában, majd 2007-ben társműsorvezetője volt az olasz zenei fesztiválnak, a Festivalbarnak. Később 2009-ben az MTV Italia Total Request Live című műsorát vezethette, a rivaldafény ezután várt rá igazán.

Elisabetta Canalis nemzetközi hírnevet szerzett magának, amikor 2009 és 2011 között George Clooney barátnője volt. A pár többször is megjelent együtt vörös szőnyeges eseményeken, és sok magazin címlapjára felkerültek.

George Clooney akkor unta meg a dolgot, amikor a barátnője miatt különböző botrányok miatt az ő neve is terítékre került. A sztár ötvenedik születésnapját akkor még együtt ünnepelték Los Angelesben, de pár nappal később a cannes-i filmfesztiválra már egyedül utazott Cannalis.

A modellnek természetesen jót tett, hogy George Clooneyval járt, így több ajtó is kinyílt előtte Amerikában.

A híresség természetesen továbbra is előveszi a vadmacska énjét. A Redditen most egy olyan fotó került elő róla, ami sokak fantáziáját be fogja tudni indítani. George Clooney exének átlátszó fehérneműje valóban arcpirítóan kívánatos, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Elisabetta Canalis persze Instagramon is aktív, és letagadhat jó pár évet a korából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás