promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tangában sütteti kerek fenekét Cindy Crawford lánya - a nap villantása
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miközben az Oscar-buktája miatt a Austin Butler a sebeit nyalogatja, Kaia tangabugyis pucsítással villant vigasztalásként.

Ugyan saját elmondása szerint is élete eddigi legkeményebb munkáját tolta bele, ám végül nem nyerhette el pályafutása első Oscar-díját a csak 31 esztendős Austin Butler. Az Elvis című film sztárja egy hosszú és kimerítő forgatás után joggal bizakodhatott benne, hogy kiérdemli az Akadémia szimpátiáját, és bezsebelheti az Oscar-díjat. Ugyanis az amerikai színész korábban sikeresen kapta meg Elvis Presley döbbenetes megformálásáért a BAFTA-, és a Golden Globe-díjat is. Ám a leglegendásabb filmes egyéni elismerést a nagy visszatérő Brendan Fraser kapta meg a Bálnában nyújtott még elképesztőbb alakításáért. 

Ám míg a veterán Frasernek alighanem ezután is kettőzött erővel kell majd küzdenie azért, hogy újra számításba vegyék Hollywoodban, addig ifjú kollégájának alighanem bőven lesz lehetősége válogatnia. Idén minimum még egy sikermoziban láthatjuk a sármos képű Butlert. Igaz, a kaliforniai származású színész nem főszerepet fog játszani a Dűne második részében. A főként Budapesten forgatott, a legendás azonos című regényt alapul vevő film sikere garantált a sztárszínészeknek és az első részt is sikeressé tevő Denis Villeneuve-nek köszönhetően.

Butler a rettegett és negatív színben tündöklő Harkonnen-ház tagja lesz, egészen pontosan Feyd-Rautha Harkonnen karaktere lesz az övé. Természetesen a második Dűne-mozi cselekménye is a Timothée Chalamet által életre keltett Paul Atreides körül fog bonyolódni. Ezen blockbuster forgatása már szintén korábban véget ért, bemutatójára pedig novemberben kerül sor világszerte. 

Austin Butler pedig az Oscar-hajszája után végre egy kicsit élvezheti is a szabadságát. A fiatal színész még fiatalabb párjával, Kaia Gerberrel nyaralgat Mexikóban. A 21 éves modell hölgyemény már két éve társa hősünknek, és most teljes erőbedobással próbálja vigasztalni őt. Cindy Crawford lányának formás, tangába bújtatott fenekét elnézve azért szemernyi kétségünk se lehet felőle: Austin úrfi igen jó kezekben van. Arról nem is beszélve, hogy luxus nyaralásuk idején kellemes 30 fokos hőmérséklet uralkodik Cabo óceánparti városában.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás