promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szupermodell Cindy Crawford és bombatestű lánya egymással versengve szexiztek Mexikóban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modellként és színészként dolgozó lány volt a kevésbé szégyellős, ráadásul a barátja nélkül érkezett.

Malibui otthonától kissé délebbre, a mexikói Los Cabos napsütéses tengerpartján töltötte a karácsonyt a szupermodell Cindy Crawford. Az 55 éves szépséggel tartott 20 éves lánya, a modell-színésznő Kaia Gerber is, míg annak állítólagos barátja, a szintén színész Austin Butler egyelőre hiányzott mellőlük.

A hölgyek rengeteget tartózkodtak a napon, ez pedig kiváló lehetőséget biztosított a paparazzóknak arra, hogy alaposan körbefotózhassák őket. Az anyuka volt a visszafogottabb, hiszen állandóan lenge ruhákkal takarta a testét, Kaia azonban szemérmetlenül hajlongott a lesifotósok kamerái előtt.

 

Fotók: Profimedia

A képeken nem látszik, de a lány Cindy Crawford királynői termetét örökölte, hiszen 178 centiméter magas. Nem véletlen tehát, hogy a Chanel például már 2018 óta szívesen dolgozik vele, de a Versace is elhalmozza őt munkákkal.

Cindy Crawford mellől természetesen nem hiányzott a férje, Rande Gerber sem (Kaia édesapja), akivel 1998-ban házasodtak össze. Az üzletember otthonosan mozog hollywoodi körökben, George Clooney például a legjobb barátai közé tartozik.

Az igazi meglepetés azonban nem ő lett volna, hanem a lánya kísérője, a 30 éves Austin Butler, akit a bulvársajtó már Kaia barátjaként emleget. Los Angelesből együtt indultak el, de a férfi időközben valahol eltűnt.

A lányt mindez szemmel láthatólag nem zavarta, hanem sütkérezés közben rögtönzött divatbemutatót is tartott. Hol mustársárga, hol fekete dizájner bikinit vett magára, amelyek alig takartak valamit karcsú, formás testéből.

Kaia és az édesanyja lazulás közben nem nagyon zavarták egymást, talán egyszer bonyolódtak hosszabb beszélgetésbe. Az egykori szupermodell akkor királykék bikinit vett magára, de a fölötte viselt szellős ruha nem sokat engedett látni belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás