promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered George Clooney filmjeit egyetlen képkockáról? - Nem lesz könnyű dolgod, ha a 10/10-re pályázol
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

George Clooney rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Sokan úgy gondolják, hogy a kétszeres Oscar-díjas George Clooney az egyik utolsó nagy hollywoodi filmsztár, aki még bizonyos szinten a régi időket juttatja az emberek eszébe. Magyarországon először a Vészhelyzet című sorozatnak köszönhetően ismerte meg őt a közönség, de az évek, évtizedek alatt elképesztően híres és keresett lett a nagy sikerű filmjeinek köszönhetően.

George Clooney nemcsak színészként, hanem rendezőként is aktív, ráadásul mindkét fronton nagyon jól teljesít. Szeretik és tisztelik őt Hollywoodban, rengeteg rajongója van, és a filmjei között itthon is bőven akadnak olyanok, amiket egyenesen imád a hazai közönség – szinte az összes létező műfajban bizonyította már a tehetségét a híresség, akit kétszer is a legszexibb férfinak választott a People magazin.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani egyetlen kép alapján, hogy melyik George Clooney filmről van szó?

Talán még a színész legnagyobb rajongóinak sem lesz könnyű jól teljesíteni ezt az izgalmas kvízt, főleg, ha a sokak által áhított 10/10-re pályáznak – szóval jobb, ha mindenki felköti a gatyáját:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás