promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a babaarcú bombázó csavarta el Amerika Kapitany fejét, mutatjuk kivel fogadott élete végéig tartó hűséget Chris Evans
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Evans elkelt, a Marvel filmek sztárja kegy 16 évvel fiatalabb gyönyörű színésznőt vette feleségül, tehát azt is mondhatnánk, szakmában maradt a gyűrű.

Mindenki kedvenc szőke szuperkatonája, aki az utóbbi években nagy előszeretettel cáfolt rá az igazszívű szuperhősszerepek miatt rajta ragadt skatulyára, és vállal folyamatosan rosszfiú szerepeket (lásd tavaly a Ryan Goslinggal közös A szürke embert, vagy pár évvel korábban a Tőrbe ejtve suttyó milliomos-csemetéjét)

Chris Evans szívét egy nálánál 16 évvel fiatalabb színésznő, Alba Baptista rabolta el, akivel Boston környéki otthonukban a hétvége folyamán házasodtak össze. Azt is mondhatnánk, hogy ideje volt már, mert a 42 éves színész akárhogy próbálkozott az elmúl húsz  éveben, nem találta meg az igaz szerelem, pedig olyan hölgyek is megfordultak körülötte, mint Christina Ricci vagy Jessica Biel. 2022 novemberében derült ki, hogy a a Fantasztikus Négyes, az Amerika Kapitány, és a Scott Pilgrim filmek sztárja (csak hogy a szuperhős-tematikájú alkotások mellett maradjunk) egy portugál színésznővel randizik - ekkor már egy éve jártak, de jól titkolták.

Azóta sem verték nagy dobra a kapcsolatukat, csupán instagramról lehetett elcsípni néha egy-egy közös fotót.

Nem volt ez másképp ezúttal se a házasságukkal se, ami olyan titokban zajlott, hogy a vendégeknek titoktartási szerződést kellett aláírniuk, és a mobiltelefonjaikat is elkobozták tőlük, nehogy bármelyikőjük lefotózza őket, és esetleg eladja a felvételeket valamelyik bulvármagazinnak. Ha hinni lehet a bennfentes beszámolóknak, igazán meghitt, szűkkörű ceremónia volt az Evans-házaspáré, még akkor is, ha a baráti körbe olyan sztárok tartoznak, mint Robert Downey Jr., Jeremy Renner, vagy Chris Hemsworth is. Úgy tűnik a Bosszúállók a valóságban is egy összetartó csapat.

A 26 éves Alba Baptista11 éve színészkedik aktívan, 5 nyelven beszél folyékonyan, főszerepet játszott a Warrior Nun sorozatban és a Mrs. Harris Párizsba megy című drámában is, de az utómunkálati fázisban van már a Samara Weavinggel (A gyűrűk ura és a Matrix filmek sztárjának, Hugo Weavingnek a lánya) közös mozifilmjük, a Borderline is. Képes összeállításunkban a visszafogottan elegáns, babaarcú Baptista instagram oldaláról szemezgettünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás