promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Evansre rátalált a szerelem? Mutatjuk, ki a szerencsés választott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók azt pletykálják, hogy Alba Baptista kaparintotta meg a színész szívét. 

Chris Evans mindig nagyon vigyáz a magánéletére, így nem sokat lehet tudni a párkapcsolatairól. Igen ám, de vannak követői, akik minden lépésére odafigyelnek, és igazi magánnyomozói munkát végezve derítették ki, hogy ki lehet a színész új kedvese.

A pletykák szerint Alba Baptista a szerencsés hölgy, a portugál színésznő a Warrior Nun sztárja. A Netflix sorozat 2020 júliusában aratott óriási sikert. Már a második évadot is leforgatták, bár még megjelenési dátumot nem tudni hozzá.

A sasszemű rajongók észrevették, hogy Chris Evans 2020 őszén el kezdte követni Albát Instagramon, de a színésznő csak 2021 júniusában viszonozta. Jelenleg Chris bátyját, Scott Evanst is követi, valamint Scott élettársa és kutyája oldalait is.

Egy elmélet szerint tavaly nyáron találkoztak Európában, miközben Chris a The Gray Man című filmet forgatta, Alba Baptista pedig a Warrior Nun második évadán dolgozott. Alba állítólag Los Angelesben töltötte a szilvesztert, és a rajongók úgy vélik, hogy az utazásáról megosztott képek között akad olyan, ami Chris hátsó udvarán készült.

Arról is pletykálnak, hogy Chris Lisszabonban járt, és meglátogatta Albát, mindezt egy videó miatt gondolják, amit az Instagram Storyban osztott meg. A rajongók észrevették, hogy a felvétel látszó szállodai szoba megegyezik a lisszaboni Four Seasons szobáival.

Ez egyelőre, persze, csak spekuláció, és nincs megerősítve egyik fél oldaláról sem, de a rajongók eléggé biztosak abban, hogy Chris Evans és Alba Baptista radvúznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás