promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Evans zseniálisan reagált a pénisz képes bakijára
Borítókép:  Chris Evans / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész internet bezsongott, mikor pár napja az Amerika Kapitány főszereplője véletlenül kiposztolta a nemi szervét – Chris Evans most hihetetlenül kreatív módon zárta le a dolgot.

A Marvel-filmek Amerika Kapitánya, Chris Evans sokak szerint Hollywood egyik legsármosabb színésze, ráadásul most kiderült, hogy a férfiasságával sincsenek gondok, ugyanis nemrég kirakott egy ártatlan családi videót, aminek a végén egy pillanatra látni lehetett a mobilján lévő képeket, amik között ott lapult egy, ami a színész hatalmas péniszét ábrázolta.

Elég kellemetlen az eset, de a rajongók természetesen egyből megvadultak a számukra örvendetes hiba láttán, amit persze a világsztár rögtön törölt, amint észrevette. Chris Evans most úgy gondolta, hogy valami jóra fordítja a hirtelen tetőfokára hágó érdeklődést, és nagyon okosan reagált a kialakult botrányra.

„Most, hogy megkaptam a figyelmeteket... SZAVAZZATOK november 3-án!!!”

– írta frappánsan Chris Evans.

Ennél tökéletesebben nem is intézhette volna a dolgot, hiszen nem elég, hogy intelligens volt a válasza, de még a kiemelten fontos, 2020-as amerikai elnökválasztásra is felhívta a követők figyelmét, hátha ezek után hatással lesz rájuk, és így közösen tehetnek egy jobb jövőért. Az biztos, hogy Chris Evans minden tekintetben győztesen jött ki a szituációból, de valószínűleg legközelebb többször is ellenőrizni fogja majd, hogy milyen tartalmakat oszt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás