promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Evans véletlenül kiposztolta a nemi szervét
Borítókép:  Amerika Kapitány szerepében Chris Evans / Marvel Studios / Paramount Pictu / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég ciki dolog történt az Amerika Kapitány jóképű színészével, hiszen egy csúnya baki miatt akaratán kívül az egész világ megcsodálhatta a péniszét.

Előfordul, hogy az ember igazán kellemetlen helyzetbe kerül, mikor nem figyel oda eléggé, és olyan dolgot rak ki az internetre, amit egyáltalán nem kéne. Ez pedig fokozottan veszélyes, ha éppenséggel egy hatalmas sztárról van szó, és most a Marvel-filmek egykori Amerika Kapitánya, Chris Evans foghatja a fejét, ugyanis a MovieWeb cikke alapján nagy hülyeséget csinált – bár a rajongók egyáltalán nem bánták.

Chris Evans kirakott egy kellemes, ártatlan családi videót az Insta Storyjába, de a legvégén egy pillanatra feltűnt a mobilján lévő mappa többi eleme is, a szemfülesek pedig egyből észrevették, hogy bizony egy hatalmas nemi szerv látható az egyik fotón.

A sármos híresség természetesen egyből eltávolította az anyagot, ahogy felismerte a hibát, de akiknek még szerencséjük volt, azok azt mondják, hogy nagyon szerencsés a színész, és kicsit sem kell aggódnia a méretei miatt. Persze, az is benne van a pakliban, hogy valójában nem is ő szerepel a képen, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem erről van szó, a közönség pedig egyenesen megvadult a hír hallatán, hiszen sokan korunk egyik legszexibb férfijaként tartják őt számon.

Fotót sajnos nem tudunk mellékelni, de egy kis keresgélés után mindenki kielégítheti a kíváncsiságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás