promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A születésnapos Blake Lively teste olyan finoman gömbölyödik hogy szinte beleharapnánk, egy cukrász tortájánál is édesebb a látvány
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Blake Lively sokak egyik legkedveltebb színésznője, erre a titulusra pedig jelleme mellett külsejével is bőven rászolgált.

Az amerikai színésznő és modell 1987-ben született Tarzana, Kalifornia államban. Az egész világot meghódította a legikonikusabb szerepével, mely Serena van der Woodsen megformálása volt, a Gossip Girl című sorozatban. Hatalmas népszerűségre tett szert a sorozat, ebben pedig Blake Lively keze is vastagon benne volt.

Az emberek imádata iránta azóta is töretlen, karrierje pedig azóta is szépen ível felfelé. Olyan filmekben szerepelt, mint például a Négyen egy gatyában, A zátony, amely minden idők egyik legizgalmasabb cápás filmje, valamint az Egy kis szívesség, melyben pszichopata oldalát mutatja meg Anna Kendrick mellett. Kiemelkedő színészi tehetsége mellett Blake Lively ismert a divatszakmában is, gyakran jelenik meg a divat eseményeken és több márka is szívesen foglalkoztatja reklámarcként.

Vörög szőnyeges megjelenései felejthetetlenek, mindig a finom eleganciát és a nőiességet sugározza magából, még akkor is, amikor már minden órás várandós.

Magánéletében Lively a szintén színész Ryan Reynolds felesége, és négy gyermek édesanyja. Ő és férje ismertek a közösségi médiában űzött macska egész játékukról, egymás szivatásáról, valamint humoros és szellemes tartalmaikról, amiért imádják őket a rajongók. Blake Lively tehát nem csak tehetséges színésznő, hanem egy népszerű és szeretett személyiség is a szórakoztatóiparban.

Mostani forró képei is épp egy reklám kapcsán készültek, a Betty Buzz nevű cég szerződtette le üdítői népszerűsítésére. Blake Lively többször elmondta, hogy nem vállal el olyan együttműködést melyben nem hisz és köztudottan fontos neki az egészséges életmód.

Erre a felkérésre is valószínűleg azért mondott igent, mert egy igen finom, természetes fűszerekkel ízesített, tartósítószermentes frissítőről van szó, amelyet az énekesnő a hétköznapokban is szívese fogyasztana. Köztudottan nem iszik egy csepp alkoholt sem, azonban a finom, mentes italokat bátran elkortyolgatja.

A reklám valószínűleg telitalálat lesz, hiszen mindenki felkapja a fejét a lenti fotósorozatra, ahol Blake egy falat bikiniben, csábító és igéző tekintettel, vörös rúzzsal a száján oltja a szomját egy forró nyári napon, a medence partja mellet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás