promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várandós Árpa Attila egykori randipartnere
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vida Beatrix Ördög Nórának mesélt a hihetetlen esetről.

Elég nagy átjárás van a műsorok között, ugyanis újabb ismerős arc tűnt fel a kamerák elől, aki amellett, hogy meg szerette volna mutatni főzési tudását egy sokkoló hírrel is felforgatta a műsort.

Beatrix, aki korábban a Nagy Ő-ben szerepelt, kerekedő hassal érkezett a stúdióban: várandós. Érthetően sokan meglepődtek, Beatrix azonban tiszta vizet öntött a pohárba, de nem mondanánk, hogy ezzel kevésbé lett meglepő a történet.

Már a Nagy Ő adása alatt is terhes volt, ennek azonban a jelei nem mutatkoztak az adás alatt, így amikor Árpa Atiila kegyeiért verseyzett, akkor már egy új élet növekedett a szíve alatt.

Adja magát a kérdés, hogy vajon ki a gyermek édesapja, hiszen a 7 hónap és a Nagy Ő első adása nem estek egymástól olyan messze. A leendő kismama ezt is tisztázta: a felvételek előtt volt egy kapcsolata, amelyet végleg lezárt, így szingliként érkezett a villába. Elsöprő kémia nem alakult ki közte és a színész között, hamar távoznia kellett, azonban nem keseredett el.

Kiesése után nem sokkal mutatkoztak meg az egyre egyértelműbbek jelek, így a szerelmi bánat helyett egészen új dolog foglalta le a figyelmét.

A gyermek édesapjával megbeszélték, hogy közösen viselik a felelősséget, a férfi azonban menetközben meggondolta magát és magára hagyta Beatrixot, akinek így minden feladat és intéznivaló a nyakába szakadt. A magány miatt a jó pillanatok is szomorúsággal vegyülnek, de igyekszik tartani magát a születendő gyermeke kedvéért.

A háztartásvezetéssel nincs problémája, különösen főzni szeret, ezért is szerette volna most a démoni csábító oldala mellett megmutatni ezt az énjét is. Végül sajnos innen is siker nélkül távozott, nem jutott tovább a műsorba.

Kíváncsian várjuk, hogy kik jelentkeznek majd be a séfek elismerésért, egészen hihetetlen, hogy minden adásba feltűnik egy korábbi tévéműsor szereplője. Az egyikük éppen Krausz Gábort szerette volna elcsábítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás