promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla már a gigászi melleivel büszkélkedik a botránya után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megyeri Csillát nagyon megviselték a történtek, de most már újra régi önmaga.

A szépséges influenszer, Megyeri Csilla nevét szinte már az egész ország ismeri. A híresség 2017 februárjában a debreceni Alföld Televízió műsorvezetőjeként jelentette ki, hogy a szép nőkről fognak beszélgetni, hogy „miért kreatívabbak és sikeresebbek, mint a rusnyább társaink”. Ezzel elindított egy kisebb botrányt, de közben a térképre is feltette magát alaposan.

Utána feltűnt a TV2 több műsorában, úgy mint az Ázsia Expressz, vagy a Nagy duett, amiben Gergely Róbert partnere volt.

A tévében volt egy kis szünet nála, de addig sem tétlenkedett, és influenszerként igyekezett tűzközelben maradni. Igyekszik is kiszolgálni a 186 ezres követőtáborát, akiktől persze a dögös fotókat sem vonja meg olykor.

Megyeri Csilla aztán újra bekerült a hírekbe, nem is akárhogyan. Július végén, a Campus Fesztiválon egy férfi a hajánál fogva földre rántotta, majd ököllel többször megütötte. A támadás váratlanul érte az egykori műsorvezetőt, akinek esélye sem volt egy megtermett férfi ellen.

„Ha csak egy pofonnal kevesebb csattan egy nő arcán, már megérte az a fizikai fájdalom, amit át kellett élnem, mert ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól, ez nem kérdés”

- mondta anno, és eldöntötte, hogy harcolni fog nők elleni erőszak visszaszorításáért.

Megyeri Csilla nemsokára újra verekedni fog, ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis az RTL Sztárbox című műsorában mutatja meg, mit tud kihozni magából. Erre már lelkesen megkezdte a felkészülést is.

A híresség még egy tetkót is varratott magára, de közben a mellét is megvillantotta. A második képen ha lapoztok, ez ki sincs takarva. Azért elővettük néhány korábbi villantását is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás