promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla bevállalta: bikinire vetkőzött, most az egész ország megcsodálhatja a melleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla észveszejtően néz ki ebben a neon fürdőruhában.

Megyeri Csilla 2017-ben robbant be a köztudatba, amikor az egyik műsorban „lerusnyázta” a nők egy részét. A felvétel óriási közfelháborodást okozott, viszont pillanatok alatt nagyon ismertté tette a műsorvezetőt, aki manapság főleg influenszerként tevékenykedik. Az utóbbi években rengeteg műsorban láthattuk őt, sőt, a Nyerő Páros 6. évadát sikerült is megnyernie a szerelmével, Molnár Zsolttal.

Nemrég gigantikus balhéba keveredett Megyeri Csilla, mikor elvileg egy szórakozóhelyen összetűzésbe keveredett egy férfival, aki állítólag fizikailag bántalmazta őt. A részletek egyelőre nem derültek ki, csupán egészen döbbenetes pletykákat lehet hallani a nagy port kavaró esetről – de a híresség elárulta, hogy nagyon megviselte őt a dolog, és sok idő kell neki ahhoz, hogy teljesen feldolgozza.

Úgy tűnik, hogy a botrányos esettől eltekintve egészen kellemesen telik Megyeri Csilla számára a nyár, hiszen nemrég megosztott egy képet, amin egy apró, neon bikiniben élvezi a napsütést a vízben, egy SUP deszkán – a fotó rögtön felforrósította a hangulatot, hiszen a kommentelők szerint bombasztikusan néz ki rajta a csinos celeb.

Megyeri Csilla elég bevállalós volt, hogy megosztotta magáról Instagramon ezt a felvételt, hiszen leginkább a mellei vannak rajta főszerepben. A rajongói, hűséges hódolói minden bizonnyal kicsit sem bánják ezt, hiszen örülnek, ha a kedvencük egy kicsit többet mutat magából – ez szerencsére rendszeresen előfordul, vagyis a híresség ezek alapján pontosan tudja, hogy mi kell a követőinek.

Itt lehet megtekinteni Megyeri Csilla bikinis képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás