promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a Szex és New York sztárja, aki az igazán forró jelenet miértjét is elárulta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carrie ikonikus alakja kultusszá vált a rajongók körében, azonban meztelenkedést sosem láthattunk tőle. Most fordult a kocka és egy igazán 18-as karikás jelenetben láthatjuk, de legalább az okát is elmondta miért.

Az És egyszer csak második évada, a Szex és New York új fejezeteként nagy meglepetést okozott a rajongóknak az HBO Maxon, hiszen Sarah Jessica Parker teljesen meztelenül jelent meg egy igazán forró és explicit jelenetben.

Sarah Jessica Parker mindig is ódzkodott a meztelenkedéstől, most mégis eldobta elveit, amikor is a történet szerint újraélesztették románcukat a sármos Aidannel. A színésznő azt is elmondta, hogy ez a jelenet nem csupán csak egy kedvcsináló a sorozat további részéhez, hanem egy előrejelzés is egyben arra vonatkozólag, hogy mennyi pikantériát is várhatnak a nézők a következő évadban. - tájékoztatta a Mirror.

A Szex és New York után a kritikusok kicsit unalmasnak és ügyetlennek nevezték a folytatást, ezért úgy gondolták a sorozat készítői, hogy mivel Carrie szerelmi élete kulcsfontosságú a történet szempontjából, ezért azt mindenféleképpen fel kell dobni úgy, hogy nagyobb közönséghez jusson el és nagyobb nézettséget érjen el. Ez az indok bőven elegendő volt a színésznőnek és gondolkodás nélkül vetette le ruháit a kamerák elől, aminek minden bizonnyal az Aident alakító színész mellett a rajongók is örömmel, bár elsőre megdöbbenve fogadtak.

Az 58 éves Sarah Jessica Parker így végre lerázta az évtizedek óta érvényben lévő meztelenségi záradékát, és hozzátette azt is, hogy szerette volna megadni a sorozat rajongóinak azt, amit akarnak, annak ellenére, hogy nem ez volt a sorozat eredeti víziója. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás