promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Sarah Jessica Parker: „Ez elviselhetetlen”
Borítókép:  Sarah Jessica Parker / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sarah Jessica Parker könnyfakasztó sorokkal búcsúzott egykori barátjától, a Szex és New York-ból ismert Willie Garsontól.

Pár napja szomorú hír rázta meg a Szex és New York című sorozat rajongóit, ugyanis 57 éves korában elhunyt Willie Garson, aki Stanford Blatch szerepében tündökölt a szériában. A népszerű színész haláláról már több kollégája is megemlékezett Hollywoodban, de a kultsorozat Carrie Bradshaw-ját alakító Sarah Jessica Parker csak most érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy szavakba öntse a fájdalmát.

„Ez elviselhetetlen. Néha a csend maga egy kijelentés. A dolog súlyáról. A gyötrelemről. Egy 30+ éves barátság elvesztésének jelentőségéről. Egy igaz barátságról, amiben voltak titkok, kaland, egy közös szakmai család, igazság, koncertek, utazások, étkezések, késő esti telefonbeszélgetések, egy közös szülői elhivatottság, és minden szívfájdalom, öröm, ami együtt jár a dicsőségekkel, csalódásokkal, félelemmel, haraggal, díszletben töltött évekkel (főleg Carrie lakásában) és éjszakába nyúló nevetéssel Stanfordként és Carrie-ként, illetve Willie-ként és SJ-ként is. Mindened hiányozni fog. És fel fogom idézni az utolsó együtt töltött pillanatainkat. Újra fogom olvasni az összes üzeneted, amiket az utolsó napjaidon küldtél, és leírom az utolsó hívásainkat. A hiányod egy kráter, amit ezeknek az emlékeknek az áldásával fogok feltölteni, és azokkal, amik még nem törtek felszínre”

– búcsúzott barátjától Sarah Jessica Parker.

A megható írás alapján tényleg nagyon szerették egymást, és igaz barátok voltak Willie Garsonnal, akitől hamarosan a rajongók is méltó búcsút vehetnek, ugyanis ő is szerepelni fog a Szex és New York folytatásában, ami elvileg még idén bemutatásra kerül And Just Like That... címmel.

Itt lehet megtekinteni Sarah Jessica Parker posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás