promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beperelték Sarah Jessica Parkert
Borítókép:  Sarah Jessica Parker / CHARLY TRIBALLEAU / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly vádakkal illették a Szex és New York sztárját, Sarah Jessica Parkert, miután az egyik alkalmazottja beperelte őt egy súlyos pénzügyi probléma miatt.

A karakteres színésznő, Sarah Jessica Parker főleg az ikonikus Szex és New York című sikersorozat Carrie Bradshaw-jaként ismert, a megszerzett népszerűség pedig elég hamar utat tört neki a divat világába is. Annyira szereti a csodaszép cipőket, hogy csinált egy saját márkát SJP néven, és több boltja is van, de úgy néz ki, hogy nem felhőtlen a dolgozók öröme.

A Bors a Page Six cikke alapján írja, hogy egy Heather Holt nevű alkalmazott már 2018 decemberétől kezdve nem kapta meg a túlórákért járó juttatásait, ezért jogi útra vitte az ügyet, és most beperelte Sarah Jessica Parkert, illetve az üzlettársát is.

A boltvezetőként dolgozó nő állítólag nem csupán ezt a pénzt szeretné megkapni, de még további anyagi kárpótlást is szeretne az elszenvedett kellemetlenségek miatt. Megkeresték Sarah Jessica Parker márkájának jogi képviselőit is, akik elárulták, hogy tudnak a dologról, és megvizsgálják, hogy mennyire jogos az alkalmazott vádaskodása, és követelése.

Azt persze nem tudni, hogy pontosan mekkora összegről van szó, de valószínűleg bevált szokás szerint peren kívül fognak megegyezni, és rengeteg pénz üti Heather Holt markát, ami Sarah Jessica Parker számára jó eséllyel nem lesz anyagilag túlzottan megterhelő.

A színésznő amúgy többek között ilyen cipőket is árul a nevével, ami simán elférne a Szex és New Yorkban is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás