promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakasztotta a H&M dolgozóját a bunkó vásárló, olyan kérése volt az eladóhoz hogy csak kamillázni tudunk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen elképesztő történet érkezett be hozzánk, nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk.

A levelet változtatás nélkül közöljük és nem tükrözi szerkesztőségünk véleményét.

Sziasztok!

Örömmel vettem, hogy végre valahol nem csak a boltokat és a dolgozókat ekézik, hanem megjelentetitek azt is, ha egy vásárló viselkedik vállalhatatlanul. Most egy ilyenről szeretnék mesélni, nem tudom kiteszitek-e.

Az egyik vidéki H&M-ben dolgozom, a legtöbb vásárlónk egyébként kedves. Bejött egy ránézésre is igen balhés kinézetű hölgy és egyből leszólította az egyik dolgozót, köszönés, meg minden nélkül.

Visszahoztam ezt a kabátot, adjátok vissza a pénzem.

Ott volt mellette a két kisebb gyereke is, látszólag nem lepődtek meg anyuka vehemens viselkedésén. Odaléptem a kollégámhoz, szegény lánynak a harmadik napja volt, megkértem a "hölgyet", hogy fáradjon oda velem a kasszához és mondja el mi a probléma.

Nem megyek sehova, itt a sz*ros kabát, adjátok vissza a pénzem, amíg szépen mondom.

A biztonsági őr is nézelődött felénk, intettem, hogy elintézem és erélyesebben megkértem, hogy jöjjön a kasszához.

Nagy fújtatva követett majd kértem, hogy mondja el mi a baj és mutassa meg a sérült terméket. Hát emberek, azt hittem az arcom leszakad, amikor ledobta elém a kabátot. Belülről szét volt vágva, láttam már egy-két szakadást, ilyet csak szándékosan lehet csinálni.

Megkérdeztem, hogy mégis mi történt, azt mondta becsípte a zippzár az anyagot és így tudta kiszedni. Azt nem tudom melyik zippzár tudta volna ezt így kivitelezni, de rendben.

Mondtam neki, hogy sajnos a pénzt nem tudjuk visszaadni. Ekkor sem jött zavarba, mondta, hogy választana egyet akkor az idei kollekcióból. Előtte még fennhangon szidta a boltot és az árukészletet, most pedig jó lett volna egy új kabát...

Angyali hangon mondtam neki, hogy elküldjük megjavítani a kabátot. Erre nem igazán tudott mit mondani, csak annyit, hogy de ez tiszta szakadás.

Mondtam, hogy ránézünk majd a zippzárra is, ami ezt okozta.

Ezután nem mondom, hogy mit mondott rám és hova küldött el, de felkapta a kabátot és kiment a boltból. Azóta sem láttam szerencsére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás