promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborítóan pofátlan vevők balhéztak a KFC-ben, ingyen adagot követeltek maguknak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pofátlan vásárlók rendeztek jelenetet a KFC-ben, és ingyen ételt követeltek.

Olvasónktól kaptunk egy levelet, amiben beszámolt az egyik KFC-étteremben látott és hallott balhéról. Két vendég ugyanis keveselte az adagot, és olyan botrányt rendeztek, hogy a végén már mindenki őket bámulta az ételudvarban. Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

„Nem olyan régen történt, hogy az egyik budapest KFC-ben sorban állva, miközben gondolkodtam azon, hogy mit fogok enni, egyre inkább valami zavaró párbeszéd vonta el a figyelmemet és kénytelen voltam félbehagyni az ételen való morfordírozást. Ahogy kezdtem egyre jobban koncentrálni a beszélgetésre úgy körvonalazódott bennem, hogy miről is van szó: egy pár azt nehezményezte, hogy az eléjük tett étel mérete nem egyezik meg a plakáton lévő étel méretével.

Aki járt már gyorsétteremben, annak azért nem lehet meglepetés az, hogy nem 100 százalékos az egyezés a fénykép és a valóság között, de nem is az éttermi élmény miatt megyünk oda, hanem mert baromi finom és gyorsan megvan. A vásárlók vállalhatatlan hangnemben követelőztek, még egy-egy adag ételt akartak abból, amit rendeltek, hiszen úgy jön ki az az adag (de még úgy is kevesebb, ahogy ők fogalmaztak) amivel már jól tudnak lakni.

Egyre több vásárló figyelte a jelenetet és nem szeretnék gonosz lenni, de kimondom: egyáltalán nem úgy néztek ki, mint akik az éhenhalás szélén álltak és közel-távol nem volt szükségük két adag ételre, illetve ahogy elnéztem a többi vásárlót, szinte mindenki jól lakott a fotón szereplő, normál adag étellel.

A pultosoknak hatalmas respect, csodásan kezelték a szituációt, végig udvariasak voltak és próbálták elmagyarázni a két véresszájú vásárlónak, hogy nem tudnak ingyen adag ételt kérni.

Természetesen kérték a panaszkönyvet, amit át is adtak első kérésre, azonban nekik ez sem volt elég: mielőtt beleírtak volna még többször megpróbálták kizsarolni az ingyen ételt és már-már kiabálásba fulladt az egyébként teljesen egyszerű szituáció.

Két idióta vevő nem volt elégedett, poanaszkönyvet kértek és kaptak. Nagy puffogva miután beírták a könyvbe amit akartak, azután még hangosan megbeszélték egymás között, hogy ide se jönnek többet, majd leültek elfogyasztani az ételt. A sorban állókra mély döbbenet ült rá és körbenézve megnyugodtam: a legtöbb ember azért nem ennyire vérsötét. De tényleg, miért kell valakinek így viselkednie?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás