promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Egy egész országot átvertünk!” - hangzott el Hajdú Péter műsorában, elszólta magát a híres közszereplő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közszereplő beismerte: mindenkit átvertek a nézettség kedvéért.

Nem minden az a televízióban, aminek látszik. A tévéműsorok nagy része megrendezett, előre megírt és megbeszélt vázlat mentén haladnak, de sokan még mindig elhisznek mindent, ami az összevágott adásokban történik. Többször is közöltünk már olyan cikket, ami valamelyik népszerű műsorról rántotta le a leplet, legutóbb például a Celebrandi kapcsán szólalt meg nekünk egy férfi, aki korábban már szerepelt az RTL egyik műsorában, és megkeresték, hogy a Celebrandiba is menjen el - és az sem volt kizáró ok, hogy már van menyasszonya.

Ugyanakkor nem csak az RTL, de a TV2 háza táján is szeretünk kicsit takarítani: az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban számos olyan cikket publikáltunk, amik kicsit más megvilágításba helyezték a sport reality-ben látottakat.

Bizonyára sokan emlékeznek még Berki Krisztián ominózus herevasalására is, amikor a néhai botrányceleb látszólag kamerák előtt vasaltatta ki szakemberrel a heréit. Később aztán bebizonyosodott, hogy ez is csak átverés és kamu volt, amit a nézettség kedvéért csináltak.

Berki Krisztián 3 éve az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallotta be, hogy ebből az egészből nem volt igaz semmi, csak megjátszották; be sem volt kapcsolva az a vasaló.

„Egy egész országot átvertünk a nézettségért. A konkurens csatornánál pedig erről beszéltek az akkor legnagyobb műsorukba, a Heti Hetesben. Elmentem herét vasaltatni, a plasztikai sebész megnézte, megvizsgálta, majd azt mondta: még nem kell”

- fogalmazott Berki a műsorban, Hajdú Péter döbbent arckifejezéséből pedig arra lehetett következtetni, hogy ő maga is elhitte ezt az egészet.

De hogy került most hirtelen újra elő a Life TV 3 éves adásrészlete, lassan másfél évvel Krisztián halála után? A TikTok-on nemrég tette közzé valaki, azt nem tudni, mi célból, valószínűleg csak nosztalgiázni akart egyet, vagy elindítani egy lavinát, amiben televíziós átverésekre helyezik a hangsúlyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás