promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anne Hathaway felsője semmit nem takar és mindent látni lehet, a vörös szőnyegen villantott egy hatalmasat a színésznő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznőről egy vörös szőnyeges eseményen készült az ominózus fotó.

Anne Hathawayt a világ a csetlő botló, elképesztően szerethető neveletlen hercegnő bőrébe bújva ismerte meg. Ez a szerepe elindította őt a sztárság útján, melyen azóta sincs megállás. A most 40 éves színésznőn mintha nem fogna a kor, törékeny alkata és fiatalos bája, szép arcvonásai semmit sem változtak az idő múlásával.

Férfiak millió vannak oda érte, azonban a szíve már jó ideje foglalt: 2012 óta házas Adam Shulman-nel, akitől már két gyermeke is született.

Nem volt azonban mindig szerencséje a szerelemben: 2004 és 2008 között egy Raffaello Follieri nevű férfival járt, akiről később kiderlt, hogy illegális ügyletekbe keveredett, sokan egyszerűen szélhámosnak titulálták.

Anne sosem a kalandozásairól volt ismert, hűséges és a hosszabb, mélyebb párkapcsolatokat részesítette előnyben.

Stílusát a nőies elegancia jellemzi, sosem öltözött durván, vagy közönségesen. Divatérzékét egyik legnépszerűbb filmjében, az Ördög Pradát visel-ben is tudta kamatoztatni, parádés vígjátékot sikerült összehozniuk Maryl Streep-pel, aki egyébként a színésznő példaképe is.

Filmes karriert tekintve felért szakmája csúcsára: A nyomorultak című filmben nyújtott alakításáért ugyanis számos egyéb díj mellett az Oscar-díjat is megkapta.

Ha engem kérdeztek, a személyes kedvencem az Egy nap című film, amely a világ egyik legszebb romantikus alkotása és összesen egyszer tudtam megnézni, annyira megrázó. Két fiatal minden évben egy konkrét napon találkozik és elmesélik egymásnak, hogy mi történt velük azalatt az egy év alatt. Természetesen szerelmesek egymásba, amit maguknak sem vallanak be és az a fránya időzítés mindig keresztbe tesz nekik.

A végét nem mondom el, de ha egy jó kis csajos programra vágytok és szeretitek a sírós filmeket, akkor ez remek kikapcsolódás lesz nektek.

Az ominózus felvétel pedig, amiben a cikk címében írtam itt látható, nagyon nem jellemző a színésznőre ez a fajta merészség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás