promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anne Hathaway kamerák előtt alázott meg egy műsorvezetőt - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Neveletlen hercegnő sztárja, Anne Hathaway nagyon kellemetlen helyzetbe hozta az egyik beszélgetős műsor házigazdáját.

Pár nappal ezelőtt került bemutatásra az Oscar-díjas Anne Hathaway sorozata, a WeCrashed, amiben a szintén Oscar-díjas Jared Leto mellett láthatjuk őt. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a színészek most folyamatosan különböző műsorokban szerepelnek, hogy népszerűsítsék az alkotást, Anne Hathaway pedig a The Kelly Clarkson Show vendége volt nemrég – de történt egy kifejezetten kellemetlen dolog.

A világhírű előadó, Kelly Clarkson az adásra egy kifejezetten mókás játékkal készült, aminek az volt a lényege, hogy minél hamarabb ki kellett találni, hogy melyik dal hallható, majd elő is kellett adni azt – ekkor történt meg a ciki eset, ugyanis:

Anne Hathaway hamarabb ismerte fel Kelly Clarkson „Since You've Been Gone” című gigaslágerét, mint maga az énekesnő.

Kelly Clarkson természetesen a sárga föld alá süllyedt szégyenében, hiszen illett volna ismernie a saját zenéjét, amit már több mint 105 millió alkalommal játszottak le YouTube-on – ráadásul Anne Hathaway tökéletesen adta elő a dalt, így extrán megalázó lehetett a műsorvezető számára a jelenet, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás