promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Playboy-kastély szexi lakói meséltek természetfeletti élményeikről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok híresség beszélt már szellemekkel való találkozásairól, a Playboy-kastély szexi lakói miért lennének kivételek?

Bridget Marquardt és Holly Madison is mesélt természetfeletti élményeiről, amelyeket még Hugh Hefner Playboy-kastélyában éltek át. Madison azt állította egyik interjújában a Nylon Magazinnak, hogy az a hét év amíg ott élt, igen izgalmas volt számára, amibe a paranormális jelenségek is beletartoztak. Nem tudta megmagyarázni az okát, de számos alkalommal nyíltak ki maguktól az ajtók, rengetegszer nézett a szexbomba is a háta mögé, mert állandóan azt érezte, hogy követi valaki és a tárgyak is amiket letett a kezéből, később teljesen más helyeken bukkantak fel.

Bridget Marquard szintén hét évet töltött a kastélyban, ebből hatot Hollyval együtt és folyton arról beszélt, hogy egy régi energia jelenlétét érzi a házban, de konkrétabban nem tudta körülírni. Egyik alkalommal azonban egy jelenést látott egy fekete, hosszú hajú vékony nőről, aki a szekrénye előtt állt és ami a legérdekesebb volt számára, hogy modern pólót és farmernadrágot viselt. Azóta sem találkozott ezzel az entitással, viszont egy rejtélyes erő innentől kezdve folyamatosan kísértette őt. Bridget rettenetesen félt és nem mert egyedül maradni egy másodpercre sem, de rövid időn belül ez mégis megtörtént. Ekkor nagy bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor is elüvöltötte magát, hogy:

"Mit akarsz tőlem?"

Ebben a pillanatban maximum hangerőn bekapcsolt a televízió, Bridget pedig kiszaladt a szobából. Az eset után azonban a lány megtelt önbizalommal és félelme is elmúlt. A továbbiakban már a kíváncsiság hajtotta és meg akarta tudni a rejtély okát.

Sok időt töltött elbújva abban a fürdőszobában, amit senki sem használt a házban és ezen a helyen próbált kapcsolatba lépni azzal a lélekkel, aki a frászt hozta rá eleinte. Kommunikációjuk eljutott arra a szintre, hogy amint eldöntendő kérdésekre kapott választ, vagy figyelmeztetést, akkor a wc magától eresztett le, azonban a továbbiakról semmilyen információnk nincsen.

Ahogy a két nyuszilány, úgy bizonyára más is tapasztalt megmagyarázhatatlan dolgokat a Playboy-kastélyban, csak ők nem mertek nyilatkozni róla.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás