promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hargitai Bea bevetette a pajzán mellbimbóit, ráadásul igazi luxuskörülmények között
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hargitai Bea melltartó nélkül ült be egy helikopterbe, na meg egy luxuskocsiba.

A híresség anno Szegeden született, és mivel már gyerekkorában az volt az igazi vágya, hogy modell legyen, így 16 évesen elkezdett ezzel foglalkozni. Természetesen sokan tudják, hogy aki ebben a szakmában akar elhelyezkedni, annak muszáj hamar belevágni.

Hargitai Beának anno óriási álma volt, hogy egyszer szerepeljen a Playboyban, és ezt össze is jött neki, ráadásul 2001-ben ő lett Magyarország legfiatalabb Playmate-je.

A magyar modell később többször is feltűnt a Playboyban, de még az FHM is lecsapott rá, akiknek szintén ledobta a melltartóját. Azárt anno voltak merész kijelentései, de ezek is kellettek, hogy mindenki a bevállalós szépség lábai előtt heverjen.

„Szeretek pornót nézni, szerintem ez ugyanolyan természetesen, mint hogy az ember megnézi a híradót”

- nyilatkozta anno az FHM-nek.

Hargitai Bea Ördög Nóra férjével, az ismert sztárfotóssal, Nánási Pállal is többször együtt dolgozott, és szinte mindig nagyon bevállalós volt. Ide kattintva lehet megnézni azt az aktkép-sorozatot amiben a manöken falja a luxust. Láthatjuk egy helikopter ülésében, valamint egy luxusautóban is, persze szigorúan melltartó nélkül. A képek tényleg 18 pluszosak, mivel Hargitai Bea pajzán mellbimbói is reflektorfénybe kerülnek.

Hargitai Bea férje továbbra is David Stogel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatója, így a magánéletében is minden rendben van. A pár 2009-ben ismerkedett meg egy rendezvényen, majd végül 2014-ben házasodtak össze Görögországban.

Egy évvel később megszületett közös gyermekük, Jason. Hargitai Bea boldognak és kiegyensúlyozottnak vallja magát a családi életében, és már nem az egykori villantásaira a legbüszkébb, hanem a kisfiára. Mostanság főleg már csak bikiniben láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás