promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek keblei forróak, nedvesek, és nagyon elő akarnak törni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Salma Hayek bikinifelsője őrülten kiemeli a színésznő kebleit.

Az ikonikus színésznő, Salma Hayek már gyerekkorában tudta, hogy ez lesz a szakmája. Karrierje Mexikóban kezdődött, ahol főszerepet játszott a Teresa című telenovellában és a Midaq Alley című romantikus drámában.

Hamarosan Hollywoodba költözött, hogy nagyobb lehetőségeket keressen. Eleinte csak kisebb szerepeket kapott, de Robert Rodriguez felfigyelt rá, és főszerepet adott neki Antonio Banderas mellett a Desperado című kultfilmjében.

Az 1995-ös alkotás alapból 18 karikás volt, de nem csak a rengeteg véres akció miatt kellett ezt rásütni. Robert Rodríguez egy olyan tüzes hancúrozós jelenetet álmodott meg, amiből viccesen szólva még a pornófilmesek is tanulhatnának. A színésznő nem fogta vissza magát, és a cél érdekében meztelenre vetkőzött. Ezt ide kattintva meg is tudjátok nézni.

Salma Hayek legnagyobb elismerést azért kapta, mert megformálta Frida Kahlo festőnőt a Frida című életrajzi filmben, aminek a producere is ő volt. Ezért jelölték az első mexikói színésznőként az Oscar-díjra a legjobb női főszereplő kategóriában.

Salma Hayek mindig is a természetes szépségek közé tartozott. Sokaknak le fog esni az álla, de nem olyan rég ünnepelte az 57. születésnapját. Tény és való, hogy ennyi idősen is bombaformában van, és jó néhány évet letagadhat a korából. Elég megnézni egy friss fotón, hogy mennyire fiatalos, a dekoltázsa pedig észveszejtő.

A forró is nedves keblei szinte elő akarnak törni a csinos bikinifelsőből. Az első posztnál több fotó is van, szóval ne felejtsetek el lapozni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás