promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek levetkőzött, majd izzasztó hancúrozásba kezdett mindenki szeme láttára egy híres színésszel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Salma Hayek és Antonio Banderas a Desperado című filmben összehozta a világ egyik legtüzesebb hancúrozós jelenetét.

Az 56 éves mexikói-amerikai színésznő, Salma Hayek mindig is a természetes szépségek közé tartozott. Tény és való, hogy ennyi idősen is bombaformában van, és jó néhány évet letagadhat a korából. Elég megnézni egy friss fotón, hogy mennyire fiatalos, a dekoltázsa pedig észveszejtő.

A hírességnek a színházzal, és szappanoperákkal indult el a színésznői karrierje, de később a mexikói származású Robert Rodrígueznek hála Hollywood is rátalált. Vele kezdetben együtt dolgozott a Roadracersben, a Desperadóban, valamint az Alkonyattól pirkadatik-ban is, ahol sosem fogjuk elfelejteni azt a bizonyos erotikus táncot.

Salma Hayeknek már a Roadracers című alkotásban is volt ujjszopogatós jelenete, amit ide kattintva tudtok megnézni, de ugyebár ez csak gyerekmese ahhoz képest, ami a Desperadóban történt. Ebben a színésznő egy Carolina nevű könyvesboltost alakít, aki összefúj a szél a bosszúra szomjazó El Mariachival.

A Desperado már igazi kultikus filmnek számít, ami Antonio Banderas nevét még jobban felfutatta, Salma Hayeket pedig megismertette az amerikai közönséggel. Ugyebár még a rendező jóbarátja, Quentin Tarantino is feltűnik benne egy rövid időre.

Az 1995-ös alkotás alapból 18 karikás volt, de nem csak a rengeteg véres akció miatt kellett ezt rásütni. Robert Rodríguez egy olyan tüzes hancúrozós jelenetet álmodott meg, amiből viccesen szólva még a pornófilmesek is tanulhatnának.

Salma Hayek nem fogta vissza magát, meztelenre vetkőzött, felfedte a kebleit a kamerának, és egy izzasztót szeretkezett Antonio Banderasszal. A jelenetet ide kattintva tudjátok megnézni, amit csodálkozunk, hogy még nem törölt a YouTube.

Aki persze nem látta a kultikus akciófilmet, annak nem csak ezért az egyetlen percért éri meg pótolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás