promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vörös és szeplős, de ellenállhatatlan a szexuális kisugárzása: a 62 éves Julianne Moore elfeledett hardcore jelenete
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magánéletben csendes családi életet él.

Julianne Moore a „láthatatlan” színésznők közé tartozik Hollywoodban, abban az értelemben mindenképp, hogy nagyobb botrányok nélkül, tisztességesen végzi a munkáját, amiért persze megkapja a közönség hálás szeretetét is.

Bár nem mindig realizáljuk magunkban, de olyan nagy sikerű alkotásokban szerepelt eddig, mint a Rövidre vágva, a Jurassic Park második része, vagy A nagy Lebowski. A most 62 éves színésznő nyert Oscart és Golden Globe-ot is, vagyis a szakmai elismerés sem hiányzik az életéből.

A vörös hajú, szeplős színésznő elvileg nem az a klasszikus sztáralkat, de mégis van egy olyan megmagyarázhatatlan szexuális kisugárzása, amely igazán ellenállhatatlanná teszi. Ezt az előnyét pedig szerencsére a vásznon is kihasználja.

Az 1997-ben forgatott, de az 1970-es években játszódó Boogie Nightsban például pornószínésznőt játszik, és ezért még Oscarra, illetve Golden Globe-díjra is jelölték – életében először. Ebben a részletben simán megmutatja a cickóit, és a hangos nyögdécselését is élvezhetjük:

A szépséges Julianne talán kevésbé ismert filmje a csaknem egy évtizede bemutatott Térkép a csillagokhoz, amelyben egyebek mellett Robert Pattinsonnal játszik együtt. És ha már egy kocsiba kerültek az egyik jelenetben, akkor a szex sem maradhatott el. A színésznő által alakított, hűvösnek és távolságtartónak tűnő hölgy simán odaadja magát a nála 26 évvel fiatalabb srácnak az autó hátsó ülésén (2:10-től):

A színésznő a magánéletben korántsem ennyire könnyűvérű, az első férjével egy évtized házasság után váltak el 1995-ben, aztán hozzáment a rendező Bart Freundlichhez, két gyermekük született, és a mai napig csendes családi életet élnek, ami – a sztár bevallása szerint – rendkívül kielégítő számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás