promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfeledett, kínos videó Pintér Adáról, aki elképesztő dolgot művelt a tévés castingján
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A zenetévés műsorvezető karrierje nem indult túl meggyőzően.

Pintér Adrienn, vagyis Ada ma már a rutinosabb műsorvezetők közé tartozik Magyarországon, aki az elmúlt két évtizedben rengeteg jó munkát kapott a kereskedelmi tévéktől. Miközben csodáljuk rutinját és bájos mosolyát, hajlamosak lehetünk elfeledkezni arról, hogy ő is volt valamikor kezdő.

A web azonban nem felejt, a YouTube is megőrizte azt a kereken két évtizeddel ezelőtt készült videót, amelyen a vonzó szőkeség éppen műsorvezetői castingon szerepel a Viva TV-n. A zenei csatornának később ő lett az egyik meghatározó arca, de a 2003-as felvétel idején ettől még nagyon messze jártunk.

A felvételt nézve elcsodálkozik az ember, hogyan kaphatta meg a munkát, hiszen kisiskolásan, néha egyesen galuskásan, a szavakat, mondatokat nehezen megformálva beszél, és többször is figyelmeztetni kell arra, hogy a kamerába nézzen.

De végül bizalmat kapott, és ezt meg is hálálta, hiszen hosszabb ideig tevékenykedett VJ-ként, a nézők nagy megelégedésére. Ada a Vivánál ismerte meg Timót (vagyis Bánszki László műsorvezetőt), akivel 2005-ben össze is házasodtak – sajnos a kapcsolat már 2009-ben válással végződött.

A műsorvezető az utóbbi években egyébként kissé stílust váltott, eltávolodott a képernyőtől, és helyette inkább közösségépítéssel kezdett el foglalkozni. Kismamáknak, kezdő anyukáknak csinált egy hasznos tanácsadó oldalt, de emellett azért a férfi követőiről sem feledkezett el, és a bikinis képei tanúsága szerint a 40 éves Ada éppen olyan csúcsformában van, mint két évtizede:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás