promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Meghan Markle és Harry herceg nem titkolja tovább, videóval üzentek mindenkinek, és betonbiztosan eloszlatták a pletykákat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sussexiek most igazán felpörögtek, és mindenki láthatta az igazságot.

Van néhány bevett topik, amely általában óriási népszerűségnek örvend a brit király icsalád kapcsán, és ezek nagyon is jól futnak az egyes portálokon. Általában III. Károly kapcsán a trónról való lemondás jön szóba, korábban több cikk is megjelent ezzel kapcsolatban, hogy Károly nem biztos hogy sokáig marad a trónon, és lemond majd ambíciózus fia, Vilmos részére idővel, akinek nagyon sok terve van a monarchia megújítására.

És persze mindig visszatérő topik az, hogy Harry és Károly között milyen kapcsolat van, vajon mikor jön létre a nagy kibékülés, apa és fia megbékélhet-e még ennyi konfliktus után?

A harmadik téma, amely általában nagyon érdekli az embereket a brit királyi családdal kapcsolatban azaz, hogy Harry és Meghan Markle kapcsolata hogyan alakul, hiszen már számtalan pletyka került fel az internetre azzal kapcsolatban, hogy a páros valószínűleg már a szakítás szélén egyensúlyoz, Harry kapcsán pedig az is szóba került a pletykákban, hogy a sussexi elvonul néha a családjától egy olyan helyre, ahová a sajtó képviselői nem léphetnek be.

Sokszor pedig szakértőkkel elemzik a páros mozdulatait, egymás irányába tett gesztusait, illetve egyes lapok ismerősöket, a párhoz nagyon közel álló, de mégis nép nélkül megszólaló bennfenteseket kerítenek, akik olykor-olykor olyat mondanak, amelyre sem Harry, sem pedig Meghan nincs felkészülve, ám az újságokban mégis megjelenik a hír. De most csattanos válasz jött mindenféle pletykára, Harry és Meghan néhány nappal ezelött Beyoncé koncertjén volt, és felkerült róluk egy olyan videó TikTok-ra, amely 180 fokos fordulatot jelent, hsizen boldogabbank tűnnek, mint valaha, a sussexiek

önfeldten táncolnak, boldogan, mosolygva.

(via Joy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás