promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa felhúzta a szoknyáját, hogy a harisnyatartóját becspítesse
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa fotósorozata megkoronázza a hetünket.

Dua Lipa kapcsán már minden mozinézőnek és filmrajongónak, illetve zenekedvelőnek is van egy sztorija. Szoboszlai Dominik csapatának, a Liverpool FC focimeccsén is gyakran megszólal a One kiss, amely már amolyan ikonikus dal lett a vörösök egyes mérkőzésein. Dua Lipa pedig legutóbb filmes karrierbe kezdett, miközben a Barbie című filmben imádta a szereplést Margot Robbie mellett, úgy már szó van arról is, hogy még több nagyobb produkcióban is szerepet vállaljon.

A gyönyörű sztár így újabb nagy dobásra készül. Miközben rengeteget is nyilatkozik az újságoknak, legutóbb például azt árulta el, hogy szerinte mi a hosszú párkapcsolat titka, ő ezt úgy fogalmazta meg és erről a Sassy írt a Daily Mail nyomán, hogy mindig megtalálni azt, amiért a másikra kíváncsiak lehetünk, és ez önmagában is nagyon érdekes és szórakoztató. A bájos énekesnő azt is elárulta, hogy nem szereti a randiappokat, ő jobban hisz a barátok révén történő ismerkedésnek, a beszélgetések útján való ismerkedésenk.

Dua Lipa amúgy most a 42 éves Romain Gavris rendezővel van együtt, és nagyon úgy tűnik a képekből, amelyek a közös dolgaikról, így a közös nyaralásaikról készülnek, hogy egyre jobban megvannak.

Dua Lipa rajongói pedig az Intagram-oldalon is elképesztő fotókat kaphatnak am indennapokban, hiszen az énekesnő a nyáron nagyon is belevetkőzös fotókat posztolt magáról, de most mindennak megkoronázásául érkezett egy újabb sorozat, amelyben átlátszó ruhában, a fehérnemű látszódásával láthatjuk őt, és a képek között van egy olyan is, amikor épp beköti a harisnyatartóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás