promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bájoscsábos húga még testvérénél is gyönyörűbb, a 22 éves Rina érzéki fotói borítják az Instagramot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa testvére, a bájos Rina is szerepelt már filmekben.

Dua Lipa korunk egyik abszolút dívája, egy amolyan 360 fokos médiasztár, aki mindenhol ott van, mindenhol megvetette már a lábát a showbizniszben, Margot Robbieval szerepelt közösen a Barbie című filmben, és eközben koncerteket ad szerte a világon, aki pedig ismeri Dua Lipa közösségi média oldalait, az bizony biztos, hogy hetente többször is felkeresi ezeket a szájtokat, hiszen az énekesnő nemhogy nem lassít,

hanem éppen gyorsít, egyre több kép kerül fel a közösségi oldalaira.

Ám kevesen tudják, hogy Dua Lipának bizony vannak testvérei is, közülük pedig a 22 éves Rina fent van Instagramon is, és bizony nagyon sokkal képpek örvendezteti meg arajongóit, merthogy neki is vannak rajongói, méghozzá nagyon sokan vannak. Majdhogynem egy millió ember követi ő Isntagramon, pontosan pedig 894 ezer lájkolója van Rina Lipának. Rina már most tehát egy közösségi média sztár, és úgy jósolják nek a szakemberek, hogy bizony fényes jövő előtt áll még a showbizniszben.

Amúgy Rina az egyetlen a testvérek közül, aki már az Instagramon is komoly karriert csinált, de már msot nagyon otthonosan mozog a kamerák előtt is, modellkedik csakúgy, mint korábban Dua Lipa kezdte a karrierjét. Azt, hogy nem jönnek zavarba a kamerák előtt, és vérükben van a szereplés, valószínűleg édesapjuktól örökölték, aki több rockbandában is megfordult.

Így néz ki a bájos Rina:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás