promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa ruhája a lába közénél is szétnyílt, döbbenetes fotók kerültek ki az internetre
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa nagyon bevállalós fotókat közölt magáról az Instagram-oldalán.

Dua Lipa az elmúlt hónapokban azért is benne volt a showbizniszben, mivel Ryan Gossling és Margot Robbie mellett szerepelt a Barbie című alkotásban, amely a nyár egyik legnagyobb mozis élménye volt, a sikerét pedig jól mutatják a számok is, a nézettsége elképesztő mértékeket öltött. A világ imádta a filmet, aemlyben korunk popkulturális panteonja is helyet kapott, a legnagyobb sztárok, színészek, énekesek, tévés személyiségek is benne voltak. Dua Lipa énekelte a film egyik legfontosabb slágerét is, de sellőkéntis megcsodálhattuk

a tökéletes testű szépséget.

És úgy tűnik, hogy ez csak a kezdet volt, mivel újabb nagy durranás érkezhet Dua Lipa szereplésével. A bájos énekesnő ugyanis együtt játszik majd az acélemberrel, Henry Cavill-lel egy kémfilmben, és az énekesnő azt nyilatkozta emellé, hogy kezd nagyon ráérezni a filmezés ízére, szóval még az is megeshet, hogy az elkövetkező időszakban nagyon sok alkotásban fogjuk majd látni.

Dua Lipa Instagram-on lévő fotó elképesztő népszerűségnek örvendenek, legutóbb például felvette a világ legrövidebb rövidnadrágját, amely több millió szivecskét zsebelt be a közösségi oldalon, a rajongók imádták ezt a stílusos kivetkőzést. Az utóbbi pár fotója pedig igazán erősre sikeredett, az énekesnő még most így a nyár végén is visszahozza a szívünkbe a meleget ezekkel a fotókkal. A rajongók pedig lájközönnel honorálják az elképesztően bevállalós és stílusos fotókat.

Az elmúlt pár hétben ezek a fotók kerültek fel Dua Lipa oldalára, amelyet már közel 90 millió felhasználó követett be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás