promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
LL Junior rendesen kiosztotta a rendőröket, vagdalkozva védekezik az eljárás alá vont sebességőrült
Borítókép:  Youtube - lljuniorofficial
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

LL Junior ellen nemrég nyomozás indult, ártatlannak indult szórakozásból lett a rendőrségi ügy.

LL Junior nagy cimborájával, G.w.M-mel keveredett egy elég kellemetlen kalamajkába, melyről már lapunk is írt. A mulatóssztár a Petőfi hídon hajtva meglátta zenlsztársát G.w.M-et és egy rögtönzött gyorsulása versenybe kezdtek.

A Petőfi híd adja magát az ilyen szituációkhoz, hosszú, egyenes szakasz, estefelé/éjszaka pedig nincs rajta nagy forgalom, de természetesen ez sem mentesít azalól senkit, hogy a gyorshajtás szabálysértés és semmilyen körülmények között sem megengedett az utakon.

LL Junior az akciójáról feltöltött egy Instagram videót, amelyen látszik, hogy pontosan mennyivel hajtott és az óra bizony 100-at mutatott. A poszthoz írt szöveg szerint G.w.M pedig 130-cal, erről azonban nem készült felvétel. LL Junior elmondta, hogy túlreagálják a történteket, mindössze megörült barátjának és meg akarták nézni mennyit bír el annak új autója. A felvétel azonban a rendőrséghez is eljutott és eljárást indítottak ellene. Junior a tőle megszokott hevességgel reagált a történtekre, igazságtalannak érzi az intézkedést és szerinte a rend őreinek egészen másfelé kellene fordítaniuk a figyelmüket, melyről így nyilatkozott a lapnak:

„Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat”

[[cikk2]]

Egyébként Junior nyilvánosan bocsánatot kért mindenkitől és hangsúlyozta, hogy semmiképpen sem állt szándékában rossz példát mutatni, egyszerűen a pillanat hevében cselekedett és csak egy kicsit jól érezték magukat G.w.M-mel.

A videó, mivel Instagram sztoriban lett kitéve már nem elérhető, azonban jól látszódtak rajta a történtek, miszerint G.w.M. egy puszit dobja hajt el Junior mellett. G.w.M is reagált a történtekre:

„Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban. Nem volt sem versenyzés, sem »jaszkarizás«, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

111904
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás