promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston szoknyája lecsúszott az adásban, a dögös bugyiját százmilliók láthatták világszerte
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Anistonnal bizony történtek izgalmas dolgok a Jóbarátok forgatásán, manapság pedig vannak emberek, akik kikockáznak mindent.

Jennifer Aniston a világ egyik legdögösebb színésznője, aki igazán a Jóbarátokkal futott be, a sorozattal, amely igazi pokulturális gyöngyszem lett az évtizedek alatt. David Cane és Marta Kaufmann sorozata 236 epizódot élt meg, az első epizód pedig még 1994 szeptemberében mutatkozott be a tévéképernyőkön, ekkor ismerhette meg tehát a világ legnagyobb része Rachelt, akinek a bája elvarászolta a fél világot.

Az 54 éves hipersztár pedig most is elképesztő formában van, nagyon sok videó a TikTok-on azt bizonygatja, hogy jennifer Aniston egyszerűen nem képes az öregedésre. Legutóbb Adam Sandler mellett láthattuk őt a Netflix egyik vígjáték csúcsprodukciójában, a Gyagyás gyilkosság második részében, ami elképesztő népszerűségnek örvend a streamingen. Jennifer Aniston kapcsán pedig nagyon népszerűek a közösségi médiában azok a cikkek, amelyek azzal foglalkoznak, hogy tartja magát ennyire jó formában a színésznő. És bizony több megfejtés is akad, de az egyik sarokpont a testmozgás.

És hogy mit csinál azért, hogy az arca is ennyire fiatalosan néz ki? Na, most jön az a topik, amelyet lehetetlen lett volan kitalálni. Maga Jennifer Aniston árulta el ugyanis, hogy lazacspermát használ. De itt jön a sztoriban a második fordulat, hogy igazából ez nem feltétlenül az, amire gondolunk, hanem, mint a Kiskegyed is írja ez arról szól, hogy a nők a hal szaporítóanyagából kinyert DNS-t használják szépségápolási célokra.

Legutóbb pedig azt is elárulta, hogy igazából milyen foglalkozást űzne, ha nem színésznő lenne. Elsősorban a lakberendezésnek hódolna, így pedig belsőépítész vagy éppen lakberendező lenne, ha nem színész tehát.

De emlékeztek-e erre a jelenetre, amikor kivillant a bugyija a Jóbarátokban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás